Unii oameni cred ca obtin mai repede ceea ce-si doresc inseland, pacalind si mintind pe altii. Insa mereu viata lor e un chin, mereu sunt haituiti de autoritati, de famile de prieteni. Cei rai nu au liniste.
Pentru ei, D-zeu are niste cuvinte DE DRAGOSTE, scrise prin prorocul Isaiah:
Isaiah 45:19 Eu n-am vorbit în ascuns, într-un colţ întunecos al pământului. Eu n-am zis seminţei lui Iacov: "Căutaţi-Mă în zadar!" Eu, Domnul, spun ce este adevărat, vestesc ce este drept."
46:9Aduceţi-vă aminte de cele petrecute în vremurile străbune; căci Eu sunt Dumnezeu, şi nu este altul, Eu sunt Dumnezeu, şi nu este nici unul ca Mine.
46:10 Eu am vestit de la început ce are să se întâmple şi cu mult înainte ce nu este încă împlinit. Eu zic: "Hotărârile Mele vor rămâne în picioare, şi Îmi voi aduce la îndeplinire toată voia Mea.
46:11 Eu chem de la răsărit o pasăre de pradă, dintr-o ţară depărtată, un om ca să împlinească planurile Mele: da, Eu am spus, şi Eu voi împlini; Eu am plănuit şi Eu voi înfăptui.
Isaiah 44:24 "Eu, Domnul, am făcut toate aceste lucruri, Eu singur am desfăşurat cerurile, Eu am întins pământul. Cine era cu Mine?
Isaiah 44:25 Eu zădărnicesc semnele proorocilor mincinoşi, şi arăt ca înşelători pe ghicitori; fac pe cei înţelepţi să dea înapoi, şi le prefac ştiinţa în nebunie.
Isaiah 43:10 "Voi sunteţi martorii Mei - "zice Domnul, - voi şi Robul Meu pe care L-am ales, ca să ştiţi, ca să Mă credeţi şi să înţelegeţi că Eu sunt: înainte de Mine n-a fost făcut nici un Dumnezeu, şi după Mine nu va fi,
43:11 Eu, Eu sunt Domnul, şi afară de Mine nu este nici un Mântuitor!
D-zeu nu este si nu a fost partinitor cu nimeni, ci a dat fiecaruia dupa faptele sale. Dar cine se increde in cuvantul Său, va moşteni Pamantul, si mai mult decât atât, viaţa veşnică!
Aceasta postare a fost editata de iosafat: 21 December 2006 - 03:07 AM
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis