sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

D-zeu e dragoste, adevar si sinceritate totala? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Cleric Prestřn 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 04-August 06

Scris 21 December 2006 - 02:27 AM

D-zeu e dragoste, adevar si sinceritate totala? Îi plac lui caile drepte sau a invaţat calea minciunii specifica psihopatiilor descrise in manualele de psihologie?

Unii oameni cred ca obtin mai repede ceea ce-si doresc inseland, pacalind si mintind pe altii. Insa mereu viata lor e un chin, mereu sunt haituiti de autoritati, de famile de prieteni. Cei rai nu au liniste.

Pentru ei, D-zeu are niste cuvinte DE DRAGOSTE, scrise prin prorocul Isaiah:

Isaiah 45:19 Eu n-am vorbit în ascuns, într-un colţ întunecos al pământului. Eu n-am zis seminţei lui Iacov: "Căutaţi-Mă în zadar!" Eu, Domnul, spun ce este adevărat, vestesc ce este drept."

46:9Aduceţi-vă aminte de cele petrecute în vremurile străbune; căci Eu sunt Dumnezeu, şi nu este altul, Eu sunt Dumnezeu, şi nu este nici unul ca Mine.

46:10 Eu am vestit de la început ce are să se întâmple şi cu mult înainte ce nu este încă împlinit. Eu zic: "Hotărârile Mele vor rămâne în picioare, şi Îmi voi aduce la îndeplinire toată voia Mea.

46:11 Eu chem de la răsărit o pasăre de pradă, dintr-o ţară depărtată, un om ca să împlinească planurile Mele: da, Eu am spus, şi Eu voi împlini; Eu am plănuit şi Eu voi înfăptui.

Isaiah 44:24 "Eu, Domnul, am făcut toate aceste lucruri, Eu singur am desfăşurat cerurile, Eu am întins pământul. Cine era cu Mine?

Isaiah 44:25 Eu zădărnicesc semnele proorocilor mincinoşi, şi arăt ca înşelători pe ghicitori; fac pe cei înţelepţi să dea înapoi, şi le prefac ştiinţa în nebunie.

Isaiah 43:10 "Voi sunteţi martorii Mei - "zice Domnul, - voi şi Robul Meu pe care L-am ales, ca să ştiţi, ca să Mă credeţi şi să înţelegeţi că Eu sunt: înainte de Mine n-a fost făcut nici un Dumnezeu, şi după Mine nu va fi,

43:11 Eu, Eu sunt Domnul, şi afară de Mine nu este nici un Mântuitor!

D-zeu nu este si nu a fost partinitor cu nimeni, ci a dat fiecaruia dupa faptele sale. Dar cine se increde in cuvantul Său, va moşteni Pamantul, si mai mult decât atât, viaţa veşnică!

Aceasta postare a fost editata de iosafat: 21 December 2006 - 03:07 AM

0

#2 Utilizator offline   Soimos 

• Soimos Homo Informaticus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 08-July 06

Scris 21 December 2006 - 11:33 PM

Vezi postareaiosafat, la Dec 21 2006, 02:27 AM, a spus:

D-zeu e dragoste, adevar si sinceritate totala? Îi plac lui caile drepte sau a invaţat calea minciunii specifica psihopatiilor descrise in manualele de psihologie?

In mod sigur ca nu ii plac!
de asta nici nu se duce la casa de adunare unde niste psihopati se matifesta lamentabil!

Citeaza

Unii oameni cred ca obtin mai repede ceea ce-si doresc inseland, pacalind si mintind pe altii.
Si culmea ca popa de löa Biserica sau pastoruk cu zeciuiala dau tonul la sarlatanie!

Citeaza

D-zeu nu este si nu a fost partinitor cu nimeni, ci a dat fiecaruia dupa faptele sale.

Nu cred ...unii se nasc handicapati, altii neghiobi .... altii au parte de mizerie si nenorociri ... hm !
Dreptate si egalitate nici la EL nu e!

Citeaza

Dar cine se increde in cuvantul Său, va moşteni Pamantul, si mai mult decât atât, viaţa veşnică!

Doar ca este o mica mare problema ...nu avem unde sa-i auzim cuvantul!
Si culmea ca atunci cand stau in masina tot timpul ascul radioul, poate poate il aud si eu o data, ziceti-mi si mie pe ce post il prindeti ca stiti tot ce gandeste si vrea el?
0

#3 Utilizator offline   ioanide 

• busuioc
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 22 December 2006 - 12:59 AM

Vezi postareaSoimos, la Dec 21 2006, 11:33 PM, a spus:

In mod sigur ca nu ii plac!
de asta nici nu se duce la casa de adunare unde niste psihopati se matifesta lamentabil!
Si culmea ca popa de löa Biserica sau pastoruk cu zeciuiala dau tonul la sarlatanie!

Nu cred ...unii se nasc handicapati, altii neghiobi .... altii au parte de mizerie si nenorociri ... hm !
Dreptate si egalitate nici la EL nu e!

Doar ca este o mica mare problema ...nu avem unde sa-i auzim cuvantul!
Si culmea ca atunci cand stau in masina tot timpul ascul radioul, poate poate il aud si eu o data, ziceti-mi si mie pe ce post il prindeti ca stiti tot ce gandeste si vrea el?

Iti tocesti penita de pomana mestere!Stii ca fanatismul nu are vindecare decat trecand in extremism.Asa ca in starea asta de planta(trestie) e mai inofensiv decat daca il mai atati.As vrea sa cunosc si eu un stat liber.Aici nici macar roportal nu mai e liber.de fapt tu stii.Ai patit-o pe propria piele.
0

#4 Utilizator offline   DarkBringer 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 20-June 06

Scris 22 December 2006 - 02:12 AM

Citeaza

ce faci iar il confunzi pe d-zeu cu fantasmele? acum pui intrebari? credeam ca biblia iti raspunde la orice legat de d-zeu sau ai inceput sa iti pui si tu intrebari? mai bine mai tarziu decat niciodata...

Citeaza

Unii oameni cred ca obtin mai repede ceea ce-si doresc inseland, pacalind si mintind pe altii. Insa mereu viata lor e un chin, mereu sunt haituiti de autoritati, de famile de prieteni. Cei rai nu au liniste

si contributia bisericii nu o vezi nu, cu stolul ei de preoti tembeli care predica din carti scrise in fum de marijuana....

Citeaza

D-zeu nu este si nu a fost partinitor cu nimeni, ci a dat fiecaruia dupa faptele sale. Dar cine se increde in cuvantul Său, va moşteni Pamantul, si mai mult decât atât, viaţa veşnică!
inseamna ca ai inceput sa crezi in reincarnare sau pur si simplu nu stii ce e aia logica.....asa ai fi spus si daca te nasteai intr-un scaun cu rotile sau cu 3 maini?

Citeaza

Pentru ei, D-zeu are niste cuvinte DE DRAGOSTE, scrise prin prorocul Isaiah:

uite, de la mine pentru voi: inteligenta va urmareste dar voi sunteti prea rapizi :o:
0

#5 Utilizator offline   menssana1984 

• menssana1984
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 02-December 06

Scris 01 January 2007 - 06:24 PM

Vezi postareaDarkBringer, la Dec 22 2006, 02:12 AM, a spus:

inseamna ca ai inceput sa crezi in reincarnare sau pur si simplu nu stii ce e aia logica.....asa ai fi spus si daca te nasteai intr-un scaun cu rotile sau cu 3 maini?

hay,,,nu e bai,,,putem sa dam vina pe satana doar.....tot ce e bun in viata noastra punem pe sema lui dumnezeu iar ce e rau punem pe seama satanei :airkiss:
0

#6 Utilizator offline   Fr0z3nasic3 

• piticul de pe creier
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-August 06

Scris 02 January 2007 - 03:03 PM

Vezi postareaiosafat, la Dec 21 2006, 02:27 AM, a spus:

Unii oameni cred ca obtin mai repede ceea ce-si doresc inseland, pacalind si mintind pe altii. Insa mereu viata lor e un chin, mereu sunt haituiti de autoritati, de famile de prieteni. Cei rai nu au liniste.

Nu, din pacate, in stadiul in care a ajuns societatea umana, cei care spun adevarul nu au parte de liniste, sunt persecutati si ostracizati.
Daca vrei sa traiesti linistit trebuie sa spui mereu ceea ce vor ceilalti sa auda, nu ceea ce crezi cu adevarat. Confruntarea de idei total opuse duce la conflicte nedorite si te abtii, faci compromisuri.
Traim in minciuna pentru a obtine un confort aparent. Unora le convine, altii tot primesc suturi in fund din partea constiintei.
De exemplu, marea ta iubire e crestina practicanta si nu poti sa-i spui in fata ca nu dai doi bani pe activitatile ei religioase, altfel iti cam iei adio de la pacea in familie. Dar te tot gandesti ca nu are nici o logica sa mergi si tu la biserica sau sa minti ("da, draga, asa e cum zici tu") si acest stress iti omoara linistea psihica.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Chestionar:    moderare forum religie ... red2shoes  149 19.485
Topic inchis FRANCMASONERIA
Protocoalele sionului
BigDefender  93 24.223
Topic inchis Atasamente Raiul va fi in Ceruri unde se afla D-zeu Tatal cu ingerii Sai sau pe un Pamant nou regenerat?
unii zic ca pamantul va dainui vesnic
Cleric Prestřn  26 13.729
Topic inchis Muzica si religia la neoprotestanti elenutzabalenutza  124 23.464
Topic inchis Pro şi contraceptie melanylacrima  50 14.053