este posibil sa fi ramas insarcinata dak nu am intretinut relatii sexuale..ci doar ne-am atins cu mama reciproc..si posibil k mana lui sa fi atins ambele organe genitale?asta a fost acum 2 luni..si am avut menstruatie regulat in ult 2 luni...
Pagina 1 din 1
ajutor
Scris 25 November 2006 - 01:55 PM
pt k..am auzit k e posibil sa ramai insracintata in aceste conditii..faza..cu lichidul preseminal..si m-am panicat..
Scris 25 November 2006 - 02:03 PM
Nu iti fa griji degeaba! Ai avut menstruatie regulat . Nu iti fa griji, daca vrei , pentru propria liniste sufleteasca cumpara un test de sarcina si fa-l. Nu este cazul, doar sa te linistesti.
Sa inteleg ca luna asta nu ti-a venit, sau de unde ingrijorarea?
Scris 25 November 2006 - 02:11 PM
Daydreamer, la Nov 25 2006, 04:03 PM, a spus:
Nu iti fa griji degeaba! Ai avut menstruatie regulat . Nu iti fa griji, daca vrei , pentru propria liniste sufleteasca cumpara un test de sarcina si fa-l. Nu este cazul, doar sa te linistesti.
Mi-a venit normal..sapt asta mi-a trecut..da am devenit putin paranoica..si park mi se pare k si burta a crescut..desi in realitate nu crek e asa..park imi insusesc simptomele sarcinii dupa ce le-am citit..putina paranoia provocata d panica..
Scris 25 November 2006 - 05:44 PM
Bun si pentru ca nu e cazul sa te nelinistesti propun sa-ti inchida topicul.
Scris 25 November 2006 - 06:25 PM
mey nu e cazul de ingrijorare pntru ca practic nu ati facut nimic..pettingul nu include penetrare si daca ati lucrat doar cu degetele no probem..n-ai cum sa ramai insarcinata, mai ales ca ti a venit ciclul regulat..daca te ai mai ingrasat asta e se mai intampla dar data viitoare cand va mai atingeti fii mai atenta.....daca nu treceti la actiunea propriu zisa si folositi un prezervativ preventiv....c u
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Dominique Webb drumul spre succes
Unde gasesc sa descarc Dominique Webb drumul spre succes |
Alcoyanu | 1 | 1.237 |
|
rugaminte | peliKan | 5 | 4.196 |
|
Care sunt riscurile operatiei unu nev pigmentar?Va rog sa-mi cititi topicul! | costin alexandru | 0 | 7.299 |
|
Miracol sau o sansa noua?
Decideti singuri : ARGINTUL COLOIDAL |
odin | 1 | 4.618 |
|
big problem
hellllpppp |
bibi_biby | 4 | 3.780 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS