In cautarea unui loc de munca

Detalii

CategoriiEconomie
TaguriBucuresti, resurse umane
Ultima actualizareMiercuri 14 septembrie 2016
Vizualizari1159

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dupa indelungi cautari pe internet, anunturi prin ziare, dupa ce am auzit reclame la radio si TV, in sfarsit am gasit un loc de munca foarte bun. Nu a fost usor, dar am descoperit un site, si cu ajutorul lui am gasit un loc de munca foarte bun, cu program flexibil, salariu foarte, foarte atractiv. Nu este prea departe de locul unde locuiesc, si este vorba de un domeniu in care imi doresc de foarte mult timp sa lucrez, ca si specialist.

Mi-am sunat cei mai buni prieteni pentru a iesi in oras, sa le fac cinste, pentru ca in sfarsit mi-am gasit jobul mult dorit. Totusi in timp ce eram la masa, si asteptam ca cineva sa vina sa ne serveasca comanda, Darius, ne-a spus ca doar ce si-a pierdut locul de munca, deoarece firma la care lucra de aproximativ 2, 3 ani de zile, a intrat in insolventa, si este dezamagit ca inca nu si-a gasit un loc de munca atractiv. Stiind ca este specialist IT cu experienta de peste 7 ani in domeniu, l-am incurajat, si i-am recomandat sa acceseze Aptjob, pentru ca eu acolo mi-am gasit locul de munca mult dorit. Aptjob asigura cel mai eficient sistem de filtrare a joburilor si alerte personale. Acestia au peste 15 ani de experienta in industria de recrutare.

Sunt sigur, ca in cel mai scurt timp, o sa isi gaseasca un loc de munca, fiind o platforma foarte populara, si zi de zi sunt disponibile locuri noi de munca, locuri bine platite. I-am spus sa fie gata oricand, chiar pentru un video interviu, nu se stie niciodata, cand cineva este interesat de cunostintele si experienta pe care o are.

Mai mult decat atat, i-am spus ca platforma permite sa iti faci un video-cv. Ceea ce este excelent, astfel iti maresti considerabil sansele de a iesi in fata celorlalti si poti sa arati de ce esti in stare. Aproximativ 89% dintre angajatori isi doresc sa poata viziona CV-ul candidatilor in format video, de ce sa nu fi chiar tu acela?

In sfarsit ne-a fost servita comanda, am vorbit despre ce am putea face weekendul viitor, si evident ca l-am incurajat pe Darius, fiind sigur ca imediat ce o sa acceseze aptjob, isi va gasi un loc de munca, fiind un om bine pregatit si sigur pe sine.