sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Youtube, Metacafe, etc. Link-uri cu clipuri (decente) care ne-au impresionat. Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   maybe 

• extremist de centru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 31-December 04

Scris 03 November 2006 - 09:26 PM

Sa ii dam drumul.

0

#2 Utilizator offline   turbinca 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 27-March 07

Scris 27 March 2007 - 04:29 PM

Vezi postareamaybe, la Nov 3 2006, 10:26 PM, a spus:

Sa ii dam drumul.

toata stima si respectul celor ce au iesit pe strada i '89.

#3 Utilizator offline   Corydalis 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-January 07

Scris 27 March 2007 - 05:35 PM

Vezi postareamaybe, la Nov 3 2006, 10:26 PM, a spus:

Sa ii dam drumul.

A fost o mare manipulare .Priviti atent si veti vedea civili cu arme.
Pacat de cei ce au murit degeaba,Cei ce i-au ucis au ajuns in functii de conducere

Si din pacate au venit la putere scursurile regimului comunist
Din pacate pentru Romania noi nu am avut ANTICOMUNISTI in tara(decat imediat dupa razbui si au murit in munti, si nimeni nu stie de ei) AM AVUT Disidenti care stateau la vila in Primaveri(iar dupa 89 fac shoW la tv si ne dau lectii de democratie, cand uni dintre ei au venit pe tancurile sovietice)Ia sa fi stat asa zisi disidenti in Ferentari intr-o garsoniera canfort 4 sa vedem mai erau tari in clanta

Intrebatii pe muncitori de la 23 August(azi Faur) daca ar fi stiut ca o sa ramana fara slujbe ar mai fi venit sa il dea jos pe Ceausescu cred ca ar fi venit sa il apere.Cazul Faur e urmatorul(sunt date luate din Anuarul Statistic al Romaniei deci oficiale): Cele mai mari īntreprinderi din Sectorul 3(BUC) afectate de trecerea la economia de piaţă au fost Faur şi Republica. Māndria epoci comuniste 23 August (Faur) avea īn 1989, 21000 de muncilori azi au mai rămas 800. După mai multe īncercări de privatizare eşuate, īn 2002 fabrica a fost cumpărată de doi oameni de afaceri controversaţi şi revăndută apoi pe bucăţi. Pe fosta platformă Faur activează acum peste 130 de firme cu diferite domenii de activitate.
Pretu de cumparare a fost infim IAR anul acesta statul roman se obliga sa plateasca mostenitorilor Malaxa si Auschnit (ce au fost actionari inainte de 45 la aceasta companie )peste 300milioane$(nu doar pt faursi pt Resita Republica )Aici articol

Intrebare:
DE ce Ursu de la Brasov a fost ucis de regim iar asa zisi disidenti NU (sau cel putin inchisisau trimisi sa culeaga stuf in Delta etc)

Intrebare 2 Voi ati avut arme ca eu nu si nici unul din cunoscutii mei desi toti am fost civili atunci
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Club Fotomaramures
http://fotomaramures.forumup.ro/
viespone  0 2.121
Replici noi Jocuri cu LICENTA pt PC, PS2, PS3, Xbox, PsP, Nintendo ... gamemag  0 1.761
Replici noi http://aventura.3xforum.ro/
aventura
Devil_boy  2 1.915
Replici noi Ciobanesti Romanesti redknee  0 3.147
Replici noi www.taticiiresponsabili.ro
pentru taticii mai mult sau mai putin (i)responsabili
Black CAT  0 1.444