Sa ii dam drumul.
Pagina 1 din 1
Youtube, Metacafe, etc. Link-uri cu clipuri (decente) care ne-au impresionat.
Scris 27 March 2007 - 05:35 PM
maybe, la Nov 3 2006, 10:26 PM, a spus:
Sa ii dam drumul.
A fost o mare manipulare .Priviti atent si veti vedea civili cu arme.
Pacat de cei ce au murit degeaba,Cei ce i-au ucis au ajuns in functii de conducere
Si din pacate au venit la putere scursurile regimului comunist
Din pacate pentru Romania noi nu am avut ANTICOMUNISTI in tara(decat imediat dupa razbui si au murit in munti, si nimeni nu stie de ei) AM AVUT Disidenti care stateau la vila in Primaveri(iar dupa 89 fac shoW la tv si ne dau lectii de democratie, cand uni dintre ei au venit pe tancurile sovietice)Ia sa fi stat asa zisi disidenti in Ferentari intr-o garsoniera canfort 4 sa vedem mai erau tari in clanta
Intrebatii pe muncitori de la 23 August(azi Faur) daca ar fi stiut ca o sa ramana fara slujbe ar mai fi venit sa il dea jos pe Ceausescu cred ca ar fi venit sa il apere.Cazul Faur e urmatorul(sunt date luate din Anuarul Statistic al Romaniei deci oficiale): Cele mai mari īntreprinderi din Sectorul 3(BUC) afectate de trecerea la economia de piaţă au fost Faur şi Republica. Māndria epoci comuniste 23 August (Faur) avea īn 1989, 21000 de muncilori azi au mai rămas 800. După mai multe īncercări de privatizare eşuate, īn 2002 fabrica a fost cumpărată de doi oameni de afaceri controversaţi şi revăndută apoi pe bucăţi. Pe fosta platformă Faur activează acum peste 130 de firme cu diferite domenii de activitate.
Pretu de cumparare a fost infim IAR anul acesta statul roman se obliga sa plateasca mostenitorilor Malaxa si Auschnit (ce au fost actionari inainte de 45 la aceasta companie )peste 300milioane$(nu doar pt faursi pt Resita Republica )Aici articol
Intrebare:
DE ce Ursu de la Brasov a fost ucis de regim iar asa zisi disidenti NU (sau cel putin inchisisau trimisi sa culeaga stuf in Delta etc)
Intrebare 2 Voi ati avut arme ca eu nu si nici unul din cunoscutii mei desi toti am fost civili atunci
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Club Fotomaramures
http://fotomaramures.forumup.ro/ |
viespone | 0 | 2.121 |
|
Jocuri cu LICENTA pt PC, PS2, PS3, Xbox, PsP, Nintendo ... | gamemag | 0 | 1.761 |
|
http://aventura.3xforum.ro/
aventura |
Devil_boy | 2 | 1.915 |
|
Ciobanesti Romanesti | redknee | 0 | 3.147 |
|
www.taticiiresponsabili.ro
pentru taticii mai mult sau mai putin (i)responsabili |
Black CAT | 0 | 1.444 |
Contact
Facebook