Am scris cu vreo cāteva zile īn urmă nişte mesaje pe la "NUNTĂ" Īncă nu a mai postat nimeni după mine... Chestia e că sunt tot pe locurile de sus ceea ce īnsemană că nu s-a mai postat nici pe alte topicuri. Īn schimb... pe la Topicurile SexBehavior... Nu mai au loc cocoşii de găini!
Şi vreţi să ne mai convingeţi că sunteţi nişte familiste sensibile care căutaţi un bărbat tată pt copii şi nu un mistreţ care să probeze cu voi toate ungheerele apartamentului ca să aflaţi pānă dimineaţă care e locul cel mai erotic din casă?.... (misiune imposibilă)
Nu şiu care e locul topicului.... Să decidă minţile iluminate ale forumului!
Pagina 1 din 1
Observaţie...(Misiune Imposibilă) e f interesant!
Scris 12 October 2006 - 09:37 AM
pai ipocrizia e la nivel maxim si in realitate, de ce ar fi aici altfel, doar tot oameni scriu si aici, nu sfinti
Scris 12 October 2006 - 09:40 AM
in forumul asta nu sunt numai femei, mai sunt si barbati!
si app, de ce se asteapta ca numai femile sa scrie la "nunta"? da` ce, barbatii nu se insoara?
si app, de ce se asteapta ca numai femile sa scrie la "nunta"? da` ce, barbatii nu se insoara?
Scris 13 October 2006 - 05:57 PM
pai am scris eu la filozofie, da.....nu se baga nimeni
da sa stii ca ai dreptate, e o chestiune de ipocrizie. Dilema pe deasupra si playboy-ul sub ea
Scris 13 October 2006 - 06:09 PM
SithLord, la Oct 12 2006, 10:35 AM, a spus:
Am scris cu vreo cāteva zile īn urmă nişte mesaje pe la "NUNTĂ" Īncă nu a mai postat nimeni după mine... Chestia e că sunt tot pe locurile de sus ceea ce īnsemană că nu s-a mai postat nici pe alte topicuri. Īn schimb... pe la Topicurile SexBehavior... Nu mai au loc cocoşii de găini!
Şi vreţi să ne mai convingeţi că sunteţi nişte familiste sensibile care căutaţi un bărbat tată pt copii şi nu un mistreţ care să probeze cu voi toate ungheerele apartamentului ca să aflaţi pānă dimineaţă care e locul cel mai erotic din casă?.... (misiune imposibilă)
Eu is tuta, bre, si c-o tuta n-ai vrea sa te-nsori/mariti (dupa caz, sex, orientare si marime).
Dupa ce te-am citit, m-am pus si eu pe cautat "nunta" talica pe la sectiunea "dragoste", da' n-am dat de asemenea colt cu topicuri.
Si nu pricep de ce tre' sa fiu ipocrita ca nu raspund la un subiect ce nu ma intereseaza.
Is doar.........neinteresata, e altceva.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Intamplari din trafic | Alethia | 5 | 5.419 |
|
informatie | traznea | 3 | 1.499 |
|
Eseu |
Mephistofel | 102 | 27.128 |