Catastrofele pamantesti ati auzit de arma americanilor???
Scris 11 July 2006 - 11:52 PM
Scris 12 July 2006 - 02:37 AM
Bre hackerasule, este tsunami. Si, fara suparare, esti cam credul. Televiziunea aia e cam alarmista de felul ei, ar face multe pentru audienta. Si, sa fim seriosi, avertismente "serioase" despre diverse natii am mai auzit noi pe-aicea... parerea mea despre subiect: bullshit. Pana nu vin cu date stiintifice extrem de concrete.
Scris 12 July 2006 - 02:45 AM
hackerprof, la Jul 12 2006, 12:52 AM, a spus:
Ce baliverne . Sper ca nu crezi .
Scris 12 July 2006 - 04:12 AM
daemon, la Jul 12 2006, 03:37 AM, a spus:
Bre hackerasule, este tsunami. Si, fara suparare, esti cam credul. Televiziunea aia e cam alarmista de felul ei, ar face multe pentru audienta. Si, sa fim seriosi, avertismente "serioase" despre diverse natii am mai auzit noi pe-aicea... parerea mea despre subiect: bullshit. Pana nu vin cu date stiintifice extrem de concrete.
"Mersi pentru corectare" Esti tare nu intru pe acest site pentru a imforma populatia si a aduce dovezi clare pentru cine stie ce distrugeri terestre . In plus nu ma intereseaza datele stiintifice ci subiectul in cauza. Iar in primul rand daca am deschis acest topic nu inseamna ca e din cauza ca l-am luat in serios tocmai de aia sa pot afla si parerile altora despre asta
euinsami, la Jul 12 2006, 03:45 AM, a spus:
La fel cum am mai spus pot fi de aceiasi parere cu tine "baliverne" Poate nu este chear asa cum se aude la tv dar trebuie sa fie ceva la mijloc cam multe in ultimul timp nu credeti??
Scris 12 July 2006 - 11:07 AM
Scris 12 July 2006 - 02:21 PM
Da . Si nu numai americanii. Reportajul a fost prezentat pe Discovery Sci (aproape singurul canal pe care ma uit). A fost prezentat si principiul de functionare.
O baza din Europa se afla in ... Norvegia sau Finlanda ... nu mai tin minte. Ea exista ... depinde de cine si cum o foloseste. Dar sa folosim aberatii ca e folosita cu substante extraterestre ... mda numai la OTV puteai sa auzi asa bazaconii. Instalatia ... care se intinde pe hectari intregi se bazeaza pe ionizarea stratelor din atmosfera, reflectarea razelor solare ... schibare de temperatura care normal atrage vant si ploaie ...
Nu imi aduc aminte mai multe, doar ca emisiunea a fost anul acesta ... probabil prin februarie , martie. SI de obicei ceea ce se prezinta la televizor (la tehnologii ma refer) sunt deja depasite.
Scris 12 July 2006 - 02:32 PM
Da . Si nu numai americanii. Reportajul a fost prezentat pe Discovery Sci (aproape singurul canal pe care ma uit). A fost prezentat si principiul de functionare.
O baza din Europa se afla in ... Norvegia sau Finlanda ... nu mai tin minte. Ea exista ... depinde de cine si cum o foloseste. Dar sa folosim aberatii ca e folosita cu substante extraterestre ... mda numai la OTV puteai sa auzi asa bazaconii. Instalatia ... care se intinde pe hectari intregi se bazeaza pe ionizarea stratelor din atmosfera, reflectarea razelor solare ... schibare de temperatura care normal atrage vant si ploaie ...
Nu imi aduc aminte mai multe, doar ca emisiunea a fost anul acesta ... probabil prin februarie , martie. SI de obicei ceea ce se prezinta la televizor (la tehnologii ma refer) sunt deja depasite.
Scris 12 July 2006 - 03:33 PM
Scris 13 July 2006 - 04:36 AM
Fluturel, la Jul 12 2006, 03:21 PM, a spus:
Ms pentru sustinere deci "incredulilor ar trebui sa va interesati mai intai inainte de a obiecta ceva. Pana la urma e ceva destul de interesant iar daca pe unii va depaseste atunci intrati si voi pe vre-un alt topic ... eu stiu poate la pierderi.... "pierdut aia, gasit aialanta"
Sunt de acord cu tine , tehnologia pe care o folosim noi acum candva o vedeai in filme SF pe TV alb negru
Spyder, la Jul 12 2006, 04:33 PM, a spus:
Ravl, la Jul 12 2006, 12:14 PM, a spus:
spera... nu costa nimic !
Un post de televiziune cu multa barfa din bucuresti .
Sperantele te pot costa viata.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
manuela.florea | 160 | 26.892 |
|
practici si experiente - intrebare
ce ar putea fi ? |
estella | 12 | 3.340 |