Cine este din Vale? De la Petrila la Uricani
Scris 15 June 2006 - 07:42 PM
Dupa minunatul jurnal al lui Soke, ma gandeam sa fac un coltisor al celor de la Petrila la Uricani. Sa punem poze, sa ne cunoastem!
Scris 18 June 2006 - 10:44 PM
Daydreamer, la Jun 18 2006, 06:37 PM, a spus:
Uite-le, pozele. promise.
N-am ajuns niciodată la sud de Deva sau de E68, deci nici în Vale, dar din poze mi se pare un decor super. De ce nu lăsati naibii mineritul, în favoarea atragerii turistilor? În Idaho si Montana rezultatele sunt uimitoare, iar peisajele similare. Nu văd de ce n-ar merge si în Europa. Sau acolo e încă valabil "nu ne vindem tara"?
O lăsăm gratis pe mâna politicienilor corupti
Scris 19 June 2006 - 02:50 PM
harald, la Jun 18 2006, 11:44 PM, a spus:
N-am ajuns niciodată la sud de Deva sau de E68, deci nici în Vale, dar din poze mi se pare un decor super. De ce nu lăsati naibii mineritul, în favoarea atragerii turistilor? În Idaho si Montana rezultatele sunt uimitoare, iar peisajele similare. Nu văd de ce n-ar merge si în Europa. Sau acolo e încă valabil "nu ne vindem tara"?
Odata cineva mi-a spus ca pentru un turism profitabil ai nevoie de drumuri bune, hoteluri bune, spitale bune.Deci foarte mult investitii.Aici, ca in multe locuri din Romania, nu vine lumea.
Din minerit mare lucru nu mai e oricum, turism de calitate nu e. Au insa cabane lideii de sindicat si toti marii imbogatiti de dupa revolutie.
Turismul ar fi singura scapare, asa vad si eu.
Poate facem odata o tabara Roportal la Straja.
Si invat si eu sa schiez, ca sper rusinea mea, habar n-am.
Oricum multumim de aprecieri, Sir.Voi mai pune alta data si poze din orasele din vale.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Dresaj Caini in Ploiesti | Guest__* | -1 | 381 |
|
Braila
din braila e careva? |
layra_i | 32 | 13.582 |
|
|