Dupa o relatie,ramaneti amici?
Scris 06 April 2006 - 04:25 PM
As vrea sa vad parerea voastra referitoare la cum "ramaneti" dupa o relatie
1. Ramaneti amici,mai iesiti impreuna la o cafea,mai rar, dar iesiti?
2. Nici nu va mai salutati,sunteti doi straini,chiar daca a fost iubire intre voi?
Se presupune ca despartirea se produce din orice motiv,vina nu conteaza.
Eu nu prea inteleg sa ramai amic cu cineva,dupa ce te-ai iubit cu persoana respectiva.Stiu,amicitia e mai mult formala,cand te desparti de cineva pierzi in primul rand o iubita/iubit si in al doilea rand un prieten/prietena.
2. Nici nu va mai salutati,sunteti doi straini,chiar daca a fost iubire intre voi?
Eu nu prea inteleg sa ramai amic cu cineva,dupa ce te-ai iubit cu persoana respectiva.Stiu,amicitia e mai mult formala,cand te desparti de cineva pierzi in primul rand o iubita/iubit si in al doilea rand un prieten/prietena.
Scris 06 April 2006 - 04:37 PM
De preferat e preferat sa ramanem amici ..nu sa trecem unul pe langa altul si sa nu ne salutam...Dar pana acum nici un baiat cu care am iesit nu a ramas amic cu mine.(Totul ori nimic cica..) 
Unul singur ramasese amic cu mine,dar mai mult voia sa imi controleze viata..sa vada cu cine ies,ce fac,unde merg..Cand a recunoscut ca asta a fost doar o tactica l-am indepartat eu de langa mine.
Unul singur ramasese amic cu mine,dar mai mult voia sa imi controleze viata..sa vada cu cine ies,ce fac,unde merg..Cand a recunoscut ca asta a fost doar o tactica l-am indepartat eu de langa mine.
Aceasta postare a fost editata de o_blonda: 06 April 2006 - 04:39 PM
Scris 06 April 2006 - 04:43 PM
Inca nu am ajuns intr'o situatie din aia!!dar..daca as ajunge!as prefera sa ramanem prieteni!
Scris 06 April 2006 - 04:49 PM
Tristan, la Apr 6 2006, 05:25 PM, a spus:
As vrea sa vad parerea voastra referitoare la cum "ramaneti" dupa o relatie
Depinde cata durere a fost in ruptura si cat timp a trecut de la ea.
De ex. eu am oprit nunta cu 3 saptamani inainte de termen. Lucrul asta a cauzat enorm de multa durere si as intelege-o perfect pe ea daca nu mai vrea sa mai auda de mine niciodata! Are motive.
Eu intodeauna aleg 1. Indiferent cat de mult m-a durut despartirea... Pentru o perioada de timp femeile acelea mi-au facut viata mai frumoasa si le raman recunoscator pentru asta, cat traiesc.
Scris 06 April 2006 - 04:53 PM
Pai ori o rupem defintiv, ori deloc? Normal ca nu ai cum sa ramai amic cu cineva, dupa ce v-ati despartit.
Scris 06 April 2006 - 06:01 PM
E adevarat ca amicitia dupa o relatie de dragoste este mai mult formala, dar nu pot concepe ca o iubire sa se sfarseasca cu un scandal, sa imi doresc sa nu il mai vad sau sa ne ocolim pe strada. Am incheiat o relatie dupa multi ani, iar acum suntem amici, iesim la o pizza, ne mai vizitam. La inceput a fost destul de dureros, dar suntem (din ce in ce mai mult) amici si nu fosti iubiti.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cum sa procedez ? | r.andreea | 64 | 9.198 |
|
Jumatatea mea...
Exista? Sau e o inventie idealista |
Gandaca_RV | 1 | 4.948 |
|
live long enough to find the right one. | kisstina | 17 | 6.932 |