Minx, ultimul trend in manichiura

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriEstetica
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari6003

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ultimul racnet in manichiura este minx-ul! Cea care a dat startul acestei mode este Beyonce, care s-a prezentat la balul de inaugurare a presedintelui Obama cu unghiile acoperite cu minx.

Ce este mai exact acest minx? Un film flexibil care se aplica prin incalzire ca un sticker. Se poate spune ca acesta inlocuieste cu succes unghiile false si ojele. Mai mult, minx-ul are beneficiul ca poate fi personalizat. Spre exemplu, poti sa-ti asortezi cu usurinta manichiura cu rochia preferata.

Usor de folosit si fara sa afecteze sanatatea unghiilor, minx-ul protejeaza si acopera uniform unghia. Nu e necesara acetona pentru a-l curata, ai nevoie doar de o sursa de caldura. Cu ajutorul uscatorului de par sau cu putina apa calduta il vei desprinde usor de pe unghie.

Vedetele sunt fane infocate ale acestui produs revolutionar. Ele recurg la minx cand participa la evenimente mondene, petreceri sau cand defileaza pe covorul rosu.

Minx-ul a luat nastere in California, unde femeile tintesc mereu dupa o manichiura si o pedichiura ca la carte. In ideea de economisire de timp, a fost creat acest produs, ce s-a bucurat in scurt timp de un mare succes.

Printre adeptele acestui trend se numara si Blake Lively. Vedeta s-a afisat cu acest look la evenimentul MET Costume Institute Gala de din New York. Nici pentru Pink si Christina Aguilera aceasta inovatie nu a trecut neobservata.

Argintiul si auriul sunt culorile care se bucura de cea mai mare popularitate in ce priveste manichiura minx.

Te intrebi de lansarea pe piata a produsului? Acest moment este aproape. Momentan te poti bucura de o manichiura asemanatoare la saloanele de cosmetica.