Intrebari pe care sa le pui la prima intalnire

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriViata in doi
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari12247

Voteaza & Distribuie

Descriere

Te pregatesti de prima intalnire cu cineva? Iti place cu adevarat acea persoana? Pentru ca o conversatie cu un potential partener sa fie memorabila, ea trebuie purtata nu doar intr-o maniera interesanta si inteligenta, daca nu chiar grijulie, ci mai trebuie presarata si cu intrebari alese cu atentie.


Iata cateva intrebari pe care sa i le adresezi persoanei cu care ti-ai dat prima intalnire, pentru a mai dezmorti un pic atmosfera stinghera care se poate instala intre voi doi:




Prima intalnire


Cuplu la prima intalnire



Intrebari pentru prima intalnire

Acestea sunt si cele mai importante intrebari pe care i le poti adresa unui potential partener deoarece reprezinta cheia inceperii unei conversatii cu adevarat interesante, inteligente si spirituale:



  1. Cum te distrezi tu cel mai bine?

  2. Care este filmul tau preferat?

  3. Care este cartea ta preferata?

  4. Cum ti-ar placea sa fie femeia/barbatul visurilor tale?

  5. Iti plac copiii?

  6. Daca ar fi sa alegi, unde si cum ti-ar fi placut sa te nasti? De ce?


Daca partenerul tau are un simt al umorului bine dezvoltat, ii poti adresa si niste intrebari amuzante: Te superi daca data viitoare vin cu mama la intalnire?


Daca sunteti barbati si ati reusit sa iesiti cu o tipa superba la prima intalnire - "Iti pot face o poza? Ca sa ii arat lui Mos Craciun ce cadou vreu sa primesc anul asta" sau "Esti cumva hoata? Tocmai am realizat ca mi-ai furat inima".




Intalnire romantica


Intalnire romantica cu partenerul



Intrebari pe care sa le adresezi dupa prima intalnire

Aceste intrebari nu pot fi unele dificile, in asa fel incat sa persoana cu care ai iesit in oras, altfel prima intalnire ar putea fi si ultima pe care o vei mai putea obtine de la ea.



  1. Ce poti sa-mi spui despre tine in cateva cuvinte?

  2. Care este semnificatia numelui tau?

  3. Daca ai avea posibilitatea sa ti se indeplineasca trei dorinte, care ar fi acelea?

  4. Cum iti petreci timpul liber?

  5. Ai animale acasa?

  6. Care este cel mai valoros obiect al tau?




Intrebari pentru alte intalniri (daca mai e cazul)



  1. Cum m-ai putea descrie in cateva cuvinte?

  2. Crezi in iubire?

  3. Ai putea sa plangi in fata mea?




Intalnire in doi


Prima intalnire in doi






Sfaturi pentru prima intalnire

Cel mai important este sa fii tu insuti la prima intalnire. Daca incerci sa pari ceva ce nu esti, s-ar putea sa fii nevoit sa te prefaci si pe parcursul intalnirilor viitoare. Este bine cand incerci sa faci o impresie buna, mai ales daca iti pregatesti din timp cateva subiecte sau intrebari pe baza carora sa faceti conversatie. Daca iesiti impreuna de ceva vreme, pe langa o conversatie buna este bine sa aveti si activitati comune cum ar fi pescuitul, drumetiile, cumparaturile, dansul, etc.


Evita totusi, macar la inceput, intrebarile prea personale legate de relatiile anterioare ale partenerului, preferinte sexuale (vezi fetisuri sexuale) sau kilograme in plus. Incearca sa ai mereu la indemana cateva povestioare hazlii de care sa te folosesti pentru a destinde atmosfera. Primele intalniri sunt cea mai buna ocazie de a cunoaste o persoana si de a deceide daca doresti mai mult sau nu de la ea. Se prea poate ca persoana care sta acum in fata ta sa devina iubirea vetii tale.