Curiozitati despre nunta regala

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriGoogle
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2880

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pentru ca mai este asa putin timp pana la mult asteptata nunta regala, va propunem sa asteptam si sa intampinam evenimentul cu cat mai multe stiri si curiozitati conexe. In timp ce unii artisti englezi realizeaza portrete cu cei doi miri, fie din cafea sau jeleuri, cine stie ce surprize mai pregatesc alti creativi? Totodata, desi Kate inca isi ascunde rochia de vazul lumii, multe alte aspecte legate de nunta regala ies la iveala.

Kate Middleton isi doreste copaci in catedrala Westminster

Aceasta vrea sa se simta ca intr-o gradina, asa ca i-a venit ideea sa comande copaci. Acestia vor fi amplasat in catedrala unde va avea loc casatoria celor doi. Se cunoaste faptul ca mireasa a comandat aproximativ patru tone de copaci, iar printre acestia se afla opt artari inalti de sase metri care au scopul de a crea atmosfera unei gradini englezesti.

copaci la nunta regala

copaci la nunta regala

Copacii comandati din dorinta viitoarei printese au fost amplasati deja in biserica Westminster, fiind instalati de-a lungul culoarului. Fiecare invitat va fi nevoit sa treaca pe sub acestia pentru a-si ocupa locurile. De asemenea, designerul floral al miresei, Shane Connolly, a fost nevoit realizeze speciale pentru copaci.

Sursele regale atesta faptul ca aceasta idee a fost sugerata insasi de Shane Connelly pentru a masca renumitele arcade ale catedralei unde va avea loc casatoria religioasa. S-a estimat ca tot acest efort a costat undeva la 50.000 de lire. Intreaga catedrala va fi decorata cu flori albe si bej.

Mai bine de jumatate dintre britanici par a fi indiferenti cu privire la nunta regala

Desi s-a starnit un entuziasm mai mult sau mai putin inteles, in intreaga lume, unele cercetari spun ca mai bine de jumatate dintre englezi sunt complet dezinteresati de ceea ce se va intampla pe 29 aprilie in Marea Britanie. Se pare ca familia regala si evenimentele din cadrul acesteia nu mai reprezinta atat de mult interes precum in trecut. Rezultatele unui sondaj facut de Insitutul ComRes pentru un post de TV, arata ca 38% dintre cei care au raspuns au mentionat ca vor privi acest eveniment de la televizor, iar 28% vor incerca sa evite nunta regala.

viitorii miri

viitorii miri

Totodata numai 9% s-au declarat pregatiti pentru petreceri, deoarece vor fi organizate in acea zi, in intreaga tara, circa 5.000 de petreceri. Sunt multi cei care considera acest eveniment drept unul benefic si nici nu-s putini cei nu au incredere in monarhie si imaginea familiei regale, insa nu toti sunt de acord ca acestui eveniment i-ar trebui acordata atata importanta, in special in intreaga lume.

George Michael a lansat o piesa noua speciala pentru aceasta nunta

Se pare ca George Michael, in calitate de invitat la nunta regala, va veni cu un cadou special pentru cei doi indragostiti, si anume, a lansat o melodie speciala pe care o va canta pentru ei, melodie care poate fi ascultata deja de toata lumea.


Melodia se numeste "You and I" si a fost cantata in original de Stevie Wonder, chiar in 1972.

Google Earth va prezenta imagini in format 3D de pe tot traseul nuntii regale

Se pare ca Google va include in cadrul serviciului Google Earth imagini 3D din centrul Londrei si de pe intreg traseul nuntii regale. Acest lucru a fost confirmat de blogul oficial Google. Astfel, putem sa ii vedem, chiar si de la distanta, pe William si Kate Middleton, cum pasesc spre acest eveniment atat de important in viata lor.

Nunta regala va putea fi urmarita chiar si pe Internet

Si pentru ca tot ne aflam la capitolul Internet, bucuria multora este reprezentata de faptul ca vor putea urmari acest eveniment prin cadrul fibrelor optice. Aceasta va deveni astfel prima nunta regala din Anglia care va fi transmisa pe Internet.

Nunta regala urmeaza a fi urmarit ape youtube.com/theroyalchannel si se preconizeaza ca va fi vizionata de aproximativ 2 miliarde de oameni. Tot pe acel site va exista si un blog live multimedia. Transmisiunea se pare ca va fi efectuata de catre postul BBC, dar nu va contine si comentarii.

surse: mediafax.ro, dailymail.co.uk