6 Accesorii pentru cărucioarele Anex pe care le poţi cumpăra de la BabyMatters

6 Accesorii pentru cărucioarele Anex pe care le poţi cumpăra de la BabyMatters

Detalii

CategoriiShoping
Taguricarucioare copii
Ultima actualizareVineri 4 iunie 2021
Vizualizari338

Voteaza & Distribuie

Descriere

A alege un cărucior potrivit pentru tine, poate însemna că ai lejeritate în a te deplasa alături de copilul tău mic. Dacă însă alegi şi accesoriile de care ai nevoie, atunci poţi să ai un confort ridicat şi să ai o senzaţie de libertate.

Anex vine în întâmpinarea nevoilor tale cu o multitudine de soluţii de depozitare, cu accesorii care să protejeze copilul şi cu articole care înfrumuseţează aspectul general al căruciorului. Pe Baby Matters vei descoperi o gamă largă de cărucioare Anex, de unde poţi alege preferatele tale.

Iată 6 tipuri de accesorii pentru aceste tipuri de căruţ, pe care le poţi folosi de fiecare dată când ai nevoie, în deplină siguranţă şi confort:
1. Geantă termorezistentă Anex
Ai oricând nevoie de o geantă termoizolantă pentru căruciorul copilului tău. O poţi folosi şi în alte situaţii, fiind foarte frumos construită şi având un design universal, neutru. Geanta nu conţine substanţe periculoase şi poate să fie folosită în siguranţă pentru biberon sau alte produse. În interior, s-a folosit căptuşeală şi poţi curăţa totul foarte repede. În partea de exterior s-a utilizat piele ecologică, iar acest lucru te ajută să întreţii totul rapid şi să ai rezistenţă la umiditate sau alte situaţii externe. Geanta se poate monta pe căruţ sau se poate ţine şi în mână, fiind dotată cu un mâner bine conceput pentru acest scop.
2. Sacul de dormit pentru copii
Acest tip de accesoriu este perfect pentru temperaturile foarte scăzute, de chiar până la -20 de grade Celsius. El este construit din materiale de foarte bună calitate, care sunt ideale pentru orice tip de situaţie. Poţi să îl foloseşti în cărucior sau în afara lui, chiar şi pe post de pătură sau mică saltea. Bebeluşul o să fie în confort termic, iar copiii mai mari se pot bucura de acest sac de dormit pentru mai mult timp.
3. Rucsac Ultrauşor Air
Ai nevoie de un rucsac uşor de utilizat şi care să se asorteze la îmbrăcămintea ta sport. Acest tip de rucsac este perfect pentru plimbările în natură şi are materiale selectate astfel încât să fie totul foarte uşor. Astfel, o să poţi să adaugi articolele de care tu sau copilul aveţi nevoie, pentru o plimbare de suflet. Rucsacul are şi bretele reglabile şi îl poţi folosi pentru orice înălţime.
4. Husa de ploaie
Momentele în care o ploaie vine pe neaşteptate, te pot face să îţi doreşti o soluţie rapidă. Anex vine în întâmpinarea problemelor tale cu o husă special construită, astfel încât să fie de folos în aceste cazuri. Ea se poate monta pe orice tip de cărucior din gamele selectate. Pentru mai multe detalii, poţi accesa site-ul. Husa de ploaie pentru cărucioarele Anex este una care îl protejează pe copil în momentele în care este necesar. Ea se montează rapid şi este realizată din materiale care nu sunt periculoase pentru sănătate.
5. Gulerul de blană pentru copertina cărucioarelor Anex
Acest tip de accesoriu înfrumuseţează aspectul căruciorului şi aduce un plus de eleganţă întregului ansamblu. Materialul din care este realizat gulerul este unul hipoalergenic. Datorită grosimii, el aduce şi un plus de protecţie împotriva vântului puternic sau a zăpezii.
6. Mănuşile termoizolante
Acest tip de accesoriu este unul foarte util, având două modalităţi de prindere. Mănuşile termoizolante pot să fie ataşate de mânerul căruciorului, de zona unde se poate direcţiona căruţul, sau în zona copilului, pentru a-i încălzi mâinile. Mănuşile au material de calitate şi rezistă chiar şi la -20 de grade Celsius. Pot să fie folosite atunci când este ploaie, fiind conceput pentru a respinge picăturile de apă. Sunt utile pentru orice mărime a mâinii, având o dimensiune universal valabilă. Sunt frumoase, simple, au un lăcaş perfect construit pentru a putea ditrecţiona căruciorul pe distanţe mai mari sau timp îndelungat, atunci când este frig.

Sursa foto: images.unsplash.com