IgienaServ.ro – Serviciul de curatare hote este foarte important! – Care sunt riscurile?

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Tagurihote
Ultima actualizareLuni 20 februarie 2017
Vizualizari1526

Voteaza & Distribuie

Descriere

Deseori cautam sa beneficiem de cele mai bune servicii din domeniul alimentar. Unul dintre principalele motive din cauza carora spatiul bucatariei emana mirosuri neplacute consta in faptul ca serviciile de curatare hota sau hote sunt considerate mai degraba facultative decat obligatorii.

Cu siguranta nu ne-am gandit vreodata de ce in anumite localuri sau restaurante persista un miros persistent de mancare sau chiar, in cele mai defavorabile cazuri, de prajeala. Dar acum exista solutii profesionale de curatare hote pentru orice tip de spatiu in care utilitatea acestor produse electrocasnice este esentiala pentru puritatea aerului si atmosferei generale din interior.

Igiena Serv este o companie care de peste 18 ani face viata mult mai usoara clientilor sai. Aceasta companie realizeaza numeroase servicii utilitare, de o inalta calitate, la un pret accesibil pentru orice beneficiar.
Printre serviciile oferite de Igiena Serv se numara: cele de curatare hote, curatare cosuri de fum, alpinism utilitar, deratizare, dezinfectie, colectare deseuri, bone, curatenie generala, deszapezire, ignifucare, termoprotectie metal si multe alte servicii utile pentru gospodarie.

Printre o adevarata diversitate de servicii de o inalta calitate, Igiena Serv pune la dispozitia clientilor sai servicii profesionale de curatare hota. De altfel, acest serviciu este unul foarte apreciat si accesat la nivel industrial, avand unul dintre cele mai reduse preturi de pe piata.

IgienaServ.ro - Ce presupune un serviciu de curatare hota?
Este foarte important de stiut in ce consta procesul de curatare hote. Acest proces presupune o serie de masuri de intretinere ce trebuie efectuate asupra sistemelor de evacuare a gazelor arse si a vaporilor de grasimi cu scopul de a evita producerea unor incendii devastatoare.

Mai pe larg, operatiunea de curatare hote consta in modalitati de curatare cu ajutorul detergentilor si a unor substante specifice si nu, in ultimul rand, aplicarea acestora cu ajutorul echipamentelor si a aparatelor specializate, de ultima generatie.


Avantajele procesului de curatare hota recomandat de IgienaServ.ro
Cu ajutorul acestei operatiuni de curatare hote se inlatura mirosurile neplacute, scurgerea grasimilor in preparate, reducerea tirajului si griparea ventilatorului.

Alte avantaje:
  • Hota astfel curata va rezista mai mult, nu va trebui schimbata cu una noua atat de des;
  • Se inlatura pericolul izbucnirii unui incendiu distrugator, din care ar putea rezulta atat pierderi materiale, cat si pierderi umane;
  • Se ajuta la indepartarea impuritatilor care sunt sursa multor neplaceri;
  • Se faciliteaza scaderea disfunctionalitatilor, astfel hota va functiona mult mai bine.

Avantaje pentru care este recomandat serviciul de curatare hote pentru orice tip de bucatarie
Este necesar pentru sanatatea dumneavoastra si a celor din jur ca instalatiile hotei sa functioneze corespunzator, astfel putandu-se preveni aparitia unor incendii devastatoare si neplacerile provenite din scurgerea grasimilor in alimente.

Membrii specilizati din cadrul companiei Igiena Serv recomanda efectuarea procedurii de curatare hota de cel putin doua ori pe an. Dupa cum am precizat, aceasta operatiune nu are ca finalitate doar chestiuni privitoare la igiena, se pot pune in discutie mai multe probleme. Temperaturile extrem de ridicate, precum si ingustarea sistemului de ventilatie, dar si multitudinea microbilor pot duce la adevarate riscuri pentru sanatatea si integritatea corpului uman.

Compania Igiena Serv dispune de resursele necesare pentru a se ocupa de acest serviciu de curatare hote. Toate substantele utilizate sunt ecologice si biodegradabile si nu au un efect toxic asupra organismului uman.
Pentru mai multe detalii privind serviciul de caratare hota sau privind celelalte servicii puse la dispozitie de Igiena Serv, va invitam sa accesati site-ul companiei: www.igienaserv.ro

Sau sa apelati numarul de telefon: 0722672774.