Brantax

Brantax

Detalii

Adresa
Bucuresti, Intrarea Aniversarii, nr. 41
Telefon
0214560017, 0751072684
Fax
0214233007
Categorie
Cadastru / geodezie / topografie
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
816

Voteaza & Distribuie

Descriere

Brantax Bucuresti

Geofizica inginereasca, folosind metode si aparatura dedicata, dezvolta o serie de aplicatii menite sa sprijine proiecte si investigatii cu caracter aplicativ imediat.

- Conditii geologice si hidrogeologice naturale
- Contaminari anorganice
- Detectarea de utilitati si obiecte ingropate
- Investigatii arheologice
- Prospectarea raurilor si lacurilor
- Investigarea forajelor.

Proiectele ingineresti de dezvoltare a infrastructurii (drumuri, poduri, cai ferate, conducte si cabluri ingropate) si dezvoltarea retelei de alimentare cu apa, evaluarea resurselor minerale din cariere si balastiere sunt, de de multe ori, in stransa legatura cu o buna cunoastere a caracteristicilor geologice si hidrogeologice ale subsolului.

Studiul poluarii acviferelor cu contaminanti anorganici, explorarea nondistructiva a siturilor arheologice, identificarea si localizarea obiectelor ingropate (conducte, cabluri, rezervoare, bombe neexplodate) sunt alte aplicatii practice in care geofizica vine cu solutii si tehnici de abordare specifice.

In orice proiect, ingineresc sau de cercetare, o buna cunoastere a pozitionarii in spatiu a elementelor de interes precum si relationarea acestora cu elementele alaturate contribuie la buna desfasurare si planificare a lucrarilor executate.

Filtre

Servicii: Geodezie, Topografie