Personaje haioase la petreceri de copii, aduse de Paradisul Personajelor

Detalii

CategoriiDivertisment
Tagurianimatori petreceri copii, Bucuresti, petrecere pentru copii
Ultima actualizareVineri 27 mai 2022
Vizualizari388

Voteaza & Distribuie

Descriere

Fără îndoială că micuții care urmează să își serbeze acum ziua de naștere sunt extraordinar de fericiți, deoarece au posibilitatea să își invite toți prietenii într-un cadru extins, poate chiar într-o sală special închiriată în acest sens și să se distreze la maxim sub supravegherea atentă a părinților sau a bunicilor. Însă, oricât ar fi aceștia de bine organizați sau dornici să le facă celor mici și în special sărbătoritului pe plac cu siguranță vor fi momente în care vor fi depășiți de situație. Nu este ușor să captezi atenția celor mici pe o perioadă mai mare de timp, indiferent de jocurile sau jucăriile cu care încerci să îi tentezi.

Te-ai gândit vreodată ce simplu și ușor pentru tine ar fi dacă apelezi cu un simplu telefon la aducerea unor personaje petreceri copii Bucuresti care să facă din sărbătoarea respectivă una cu adevărat memorabilă?

Personaje desprinse din povești, la tine la petrecere

În mijlocul veseliei generale intră deodată pe ușă Albă ca Zăpada, Cenușăreasa sau prințesa Elsa. Uimire și bucurie generală dacă apar pe nepusă masă la petrecere personajele despre care micuții doar au auzit din poveștile bunicilor. Dintr-o dată petrecerea nu mai este aceeași. Toată lumea se va bucura de atmosfera de basm creată de echipa de la Paradisul Personajelor - cu pagina oficială Paradisulpersonajelor.ro - pentru că o zi de naștere sau o petrecere populată cu personaje animate va fi mult mai plăcută și va rămâne, cu siguranță, în amintirea tuturor.

Animatorii ideali pentru petrecerile copiilor și nu numai

Unele dintre cele mai importante amintiri care rămân pentru totdeauna sunt cele din copilărie și mai ales cele în care joaca și bucuria alături de prieteni este dublată de o petrecere reușită. Cei de la Paradisul Personajelor sunt persoanele potrivite pentru a transforma o petrecere banală și plictisitoare în una animată, care să se desfășoare natural, fără incidente neplăcute. Întâlnirea cu personajele preferate și mai apoi activitățile și jocurile propuse de aceștia îi vor captiva atât de mult pe micuți, încât aceștia își vor dori și ei să aibă parte de asemenea surpriză la ziua lor.

Dansuri și coregrafii și alte surprize

Pe lângă faptul că personajele de basm vor fi aduse la petrecere de către animatorii de la Paradisul Personajelor, aceștia mai au și alte surprize pentru copii. Ei vor pune în scenă dansuri și coregrafii diferite, jocuri și concursuri interactive, modelaj de baloane, vor aduce și o mini boxă portabilă cu ei pentru a asigura cadrul muzical adecvat. Totul, bineînțeles, raportat la vârsta celor mici.

Dar distracția nu s-a terminat încă, urmează una dintre momentele cele mai așteptate și pe care cei mici o adoră: este vorba despre face-painting. Ce poate fi mai amuzant decât să te transformi într-o pisicuță sau iepuraș și să fii pictat de către personajele din povești despre care ai auzit atâtea lucruri?

În concluzie, dacă vă doriți să faceți fericiți ceata de mici ghiduși și să fiți siguri de calitatea petrecerii organizate pentru ei, apelați cu încredere la animatorii de la Paradisul Personajelor!

Contact: contact@paradisulpersonajelor.ro