Curs gratuit pe tema alimentatiei bio la sugari

Detalii

Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 10 ani si 8 luni
Vizualizari
339

Voteaza & Distribuie

Descriere

In acest secol ne lovim din ce in ce mai mult de conceptul "bio", acel concept care pe vreme bunicii era "ca la mama acasa", azi il gasim prin magazine specializate si farmacii ca cel mai pretios aliment/produs... Tehnologia avansata de crestere a plantelor si animalelor a dus la disparitia "naturalului"... si asa a pornit conceptul bio.
Dar vorbim despre sugari, cum il putem aplica la ei – simplu: lapte praf obtinut din agricultura organica!
Si astfel vorbim despre produsele "Topfer": lapte praf, cereale, piure de orez cu morcovi (pentru episoadele diareice). Cunoscut sub denumirea de "Lactana", are formule speciale pentru copii nascuti prematur si apoi adaptate noilor etape de crestere si dezvoltareale sugarului.
Cu ce se diferentiaza in plus, pe langa faptul ca este BIO? Are si o formula suplimetara de probiotice, contine lactoza intocmai ca laptele matern, oferindu-i si aceeasi vascozitate. Toate aceastea fac ca el sa fie usor acceptat ca gust, ca viteza de scurgere din biberon, si nu in ultimul rand risc scazut de colici abdominale.
mai bine lapte de vaca crescuta de bunica!
Nimeni nu contesta calitatea de BIO al vacii crescute la tara... desi unii ar spune ca atat timp cat exista ingrasamant in fanul mancat de vaca nu mai vorbim de lapte BIO.
Trecand peste acest aspect- de ce sa dam bani pe laptele praf cand il avem direct de la sursa in curte?
Foarte putini stiu diferentele concrete intre laptele praf si cel de vaca- toti ne gandim imediat la anticorpii transmisi prin laptele matern,dar uitam ca noi crestem pui de oameni si nu vitei. Fiecare avem necesitati diferite. De exemplu doar concentratia de sare e de peste 10 ori mai mare in laptele de vaca fata de cel matern.Doar dupa varsta de un an, copilul este capabil sa digere si sa elimine renal compozitia laptelui de vaca. Totusi cei care recurg la acest produs sunt sfatuiti sa se consulte cu medicul pentru stabilirea concentratiei - DA- SE DILUEAZA! (P.S. am avut in practica personala un caz in care am intrebat-o pe mama cum dilueza laptele pentru puiul ei de 4 luni- raspunsul a fost trei sfert lapte trei sfert ceai- tregeti voi concluziile).

Sanatatea copilului dumneavoastra e mai presus decat orice! Daca doriti sa aflati mai multe detalii, sa primiti sfaturi de la medici specialisti va invitam la un curs gratuit sambata 21 martie orele 11 in cafeneaua Kids Land din Iulius mall.