Sari la conținut
Forum Roportal
Styllia Class

Scoala de cosmetica si make-up la Iasi

Postări Recomandate

In Iasi sunt o puzderie de entitati care organizeaza cursuri de cosmetica si make-up, insa aproape nimeni nu acorda destula atentie efectuarii unor stagii de practica cursantelor. Pentru unele saloane, scoala de cosmetica a devenit un sprijin financiar in criza si organizeaza lectiile care pe unde poate.

Dupa ce am vazut cat costa in realitate un curs si ce contine acesta la concurenta, impreuna cu Centrul de Calificare a Adultilor, am pus la punct o scoala moderna dupa tipic american, in care chiar se invata cosmetica si make-up cu logistica si dotare adevarata, nu de vitrina. Vino si invata trucurile si tainele acestor frumoase meserii.

Fii o femeie puternica si dezvolta-ti propria afacere. Styllia si Centrul de Calificare Adulti organizeaza cursuri de cosmetica si de make-up artist cu durata de trei luni si respectiv 6 saptamani. Diplome sunt acreditate si recunoscute in UE! Lectorii sunt din Statele Unite ale Americii si din Romania. Stagiul de practica se face la saloanele Jas'Style si Visage Iasi.

Conditii exceptionale de studiu si practica fac diferenta.

Veti descoperi alaturi de noi posibilitati de angajare part-time pentru servicii de infrumusetare on-call la domiciliu sau la saloane.

Atentie - Locurile sunt limitate pe serie! Nu organizam grupe mai mari de 10 persoane.

0232/246.635

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×