Echipamentele de protectie, un strict necesar pentru angajati

Echipamentele de protectie, un strict necesar pentru angajati

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriEchipamente de protectie a muncii
Ultima actualizareVineri 25 ianuarie 2019
Vizualizari848

Voteaza & Distribuie

Descriere

Legea prevede ca un angajator sa puna la dispozitie echipamente de protectie pentru fiecare angajat in parte. Acest lucru nu cunoaste amanare sau negociere, ci trebuie respectat ca atare. Asadar este si de responsabilitatea angajatorului, dar si privind atentia angajatului sa tina cont de acest context. Nerespectarea acestei prevederi atrage consecinte grave. Este vorba in primul rand de riscul de accidente, riscul prestarii unei activitati ce poate avea urmari deosebit de grave asupra angajatului, ce vor fi puse si in seama angajatului. Intelegand care este importanta acestor echipamente de protectie, munca nu va fi prestanta in lipsa lor.

Achizitionarea echipamentelor de protectie

Fiecare domeniu de activitate se impune prin caracteristicile sale; in functie de acestea, echipamentul de protectie este ales corespunzator. De regula este vorba de imbracaminte si incaltaminte, uneori si de accesorii, realizate din materiale speciale. Domeniile in care acestea de impun sunt destul de diverse, cum de altfel sunt si echipamentele necesare: munca in fabrici, pe santier, in domeniul farmaceutic, in service-uri etc. Iata si ce conditii trebuie sa indeplineasca orice tip de echipament de protectie individuala:

  • Sa se potriveasca celui care il poarta, ca marime.
  • Sa fie realizat in conformitate cu standardele impuse.
  • Sa fie inlocuit cand este deteriorat.
  • Sa corespunda conditiilor de munca, minimalizand riscurile implicate.

Asadar, echipamentul corespunzator fiecarui angajat si pentru fiecare domeniu de activitate inseamna de multe ori nevoia de a realiza totul la comanda. De aceea, echipamentelucru.ro este o recomandare. Un stoc existent de echipamente de protectie avantajeaza prin varietate, insa este pus la dispozitie si serviciul de croitorie si personalizare. Acestea implica executarea la comanda a echipamentelor dorite, dupa cerinte specifice, imprimand si logo-ul specific. Erius, echipamentelucru.ro, reuseste sa acopere cu succes toate nevoile celor in cautare de echipamente de protectie. Ca drept dovada, aici se vor gasi produse care pot completa intregul echipament, incepand cu salopete, veste, halate si pana la incaltaminte, accesorii precum manusi sau masti, printre altele. Toate acestea sunt realizate din materiale speciale, ce permit protectie in orice conditii de mediu, sunt calitative si rezistente. Un reper in acest sens il constituie si faptul ca produsele regasite aici sunt desigur testate CE si certificate.

De ce Erius

Piata echipamentelor de protectie poate fi una destul de bogata in oferte. Erius se remarca printr-un cumul de avantaje pe care le ofera colaboratorilor. Este vorba de promptitudinea de a servi orice solicitare, fie de a livra direct din stoc, fie de a executa la comanda. In astfel de cazuri se ofera consultanta gratuita, masuratori, direct la sediul solicitantului. Un echipament de protectie corespunzator este si imaginea si respectul unui angajator fata de angajatii sai. Realizarea acestora pe comanda, pentru marime perfecta sau pentru a se deosebi intr-un fel sau altul fata de echipamentele de duzina, clasice, poate fi o solicitare intampinata de succes si rapiditate in executie cu ajutorul echipei Erius.

In cadrul paginii oficiale echipamentelucru.ro se vor gasi toate categoriile de echipamente de protectie, imbracaminte si incaltaminte, corespunzatoare variilor domenii de activitate.