Jump to content
Forum Roportal
e_mailul_rosu

Sa nu ne fie rusine ca suntem romani !

Rate this topic

Recommended Posts

Eu nu cred ca trebuie sa ne fie rusine si mai ales sa nu avem un complex de inferioritate fata de straini.

Sa luam ca si exemplu fetele astea ce umbla cu italieni. Ce au ei si nu avem noi? Sunt mai bogati? Sunt oameni bogati si in Romania. Cred ca sunt ceva sechele din perioada de dinainte de 89.

Share this post


Link to post
Share on other sites

SUNT MANDRU CA SUNT ROMAN :!: :!: :!:

 

... sa nu uitam ca fiecare natie are uscaturile ei, sa nu uitam ca avem si personalitati remarcante care ne reprezinta, cu ce sunt mai deosebiti strainii fata de noi :?: ca au euro in loc de lei :?: vom avea si noi in 2007 si atunci sa va vad cum o sa dati din colt in colt si o sa aveti fetele ... :socca: :socca: :socca: ... din cauza preturilor pe care o sa le gasiti prin magazine.

 

NU UITATI CA ROMANIA ESTE O TARA MARE SI CU OAMENI PE MASURA :!: :!: :!:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multi straini nici nu stiu unde e Romania sau daca exista.

Pentru ca tot ati pomenit de italieni, hoti mai mari ca ei nu exista nicaieri in lume! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

am sa raspund mai tarziu acestui subiect. Acum sunt prea obosita. Insa daca nu ma insel, am mai deschis o discutie asemanatoare :dee

Share this post


Link to post
Share on other sites

inteleg ca unora le este rusine de faptul ca sunt romani mai ales luand in consideratie reputatia nostra de peste hotare ( romancele sunt curve iar romanii sunt hoti sau tigani )! dar sa nu uitam ca nu toti sunt asa! cum zicea cineva mai devreme fiecare tara are uscaturile ei ! si eu sunt mandra de faptul ca sunt romanca , chiar daca uneori acest lucru mi-a adus neplaceri ! m-am saturat de reputatia noastra din Europa de Vest!ma intreb daca in 2007 va fi la fel sau va fi mai rau :?: :) orice ar fi voi ramane mandra de originile mele!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu stiu daca e chiar un motiv de maaare mandrie. Pentru mine tara in sine(cu frumusetile ei etc... ::evil:: ) nu inseamna prea mult. Daca inca consider Romania "acasa" este pentru ca acolo se afla cei dragi.Atat...

Share this post


Link to post
Share on other sites

superiori? eu personal dupa ce am avut ocazia sa vad un italian, arhitect, la locul de munca, mi-am dat seama cat de mare este incultura acolo. nu o sa va vina sa credeti, dar calcula pe o foaie cat face 200 - 50, a facut scaderea la care sa-a gandit cam 2 minute, si a refacut-o scazand de aceasta data 150.

rata de analfabetism este intr-adevar de speriat la italieni. am avut ocazia sa cunosc oameni care ma intrebau daca avem paturi in romania, sau dormim pe rogojini si daca avem usi si ferestre la usi. nu mai spun de cei care credeau ca romania e in africa de sud.

intr-adevar au o economie buna, dar ca grad de cultura sunt sub orice critica.

deci fratilor, lasati complexele de infioritate, caci nu e cazul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut Alina si bine ai venit.

 

Ai dreptate suntem superiori strainilor din punct de vedere al pregatirii. Dupa revolutie a inceput insa sa scada si valoarea noastra. Generatiile care vin nu mai sunt asa de bine instruite. Este la moda sa ai 100 de facultati dar sa nu ramai cu nimic de pe urma lor.

 

De exemplu astazi am cumparat ceva si vanzatorul a facut 12*2 cu calculatorul. Mai sunt si alte exemple dar nu are rost sa le insir aici.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Este la moda sa ai 100 de facultati dar sa nu ramai cu nimic de pe urma lor.

 

 

nene Admin, asta e o noua meserie draga "meseria de student" :evil:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×