Sari la conținut
Forum Roportal
Memmem

Cazanul meu de tuica e gaurit

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna ziua,

 

Am un cazan de tuica de arama si de la o vreme au aparut niste gaurele il peretele lui,asezate uniform ca o banda aproape de fundul acestuia.Cu siguranta ca banda respectiva a fost cu gauri initial si constructorul a facut "economie" lipind peste el alta intacta.Care s-a ros in timp si au aparut orificiile acelea...Ca sa nu mai caut eu cortorari care oricum sant greu de gasit,oare există vreo solutie termorezistenta ca sa le umplu?Fara ciocan de lipit,ca nu ma pricep.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Orice instalator sanitar care lucreaza cu cupru, ar trebui sa iti ofere o solutie.Exista butelii de gaz (propan,propan-butan...)si mai sunt si niste recipiente tip "spray" cu un gaz pe baza de acetilena, si o pasta de cositor, iar operatiunea de lipit dureaza max 10min.

 

Mai ai si posibilitatea folosirii solutiilor bicomponente,gen plastilina, pe care le amesteci si se intaresc in 10 min.Lipitura asta ar fi eficienta daca ai putea-o face in interior.Verifica si ce scrie pe prospect intrucat prin fierbere,anumiti compusi pot trece in distilat.

Mai sunt si sudurile cu gaz inert, care sunt tot mai accesibile.Orice atelier auto ar trebui sa aiba un invertor, care sa faca suduri MIG,TIG,WIG....

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×