Sari la conținut
Forum Roportal
Lighty

Muzica populara

Postări Recomandate

Gheorghe Turda, în război cu Salam și Guță. Se cere intervenția Ministerului Culturii

Artistul de muzică populară spune că vrea să fie adoptată o nouă lege în Parlament, care îi va purta numele și care va stabili ca orice artist care nu deține un atestat să nu mai poată să susțină concerte și să apară la televizor.   

Gheorghe Turda vrea măsuri împotriva artiștilor care fac bani pe bandă rulantă

O să apară o lege și se va numi Legea Turda. Legea constă în faptul că oricine nu are atestat să nu poată performa în spațiul public. Până la urmă este important de cum ne formăm valorile. Sunt de părere că așa trebuie ca toți artiștii care nu au atestat să nu poată performa pe scenă.

Nu mi se pare normal ca oricine care nu are studii, care nu are voce să poată să cânte. Vreau să se revină la această lege în care artiștii vor fi obligați automat să apară pe scena muzicală românească doar cu atestat. Vor exista așadar atestate obligatorii, de la manager, impresar, până la artist. Toți trebuie să aibă diplome” , a declarat Gheorghe Turda.

*E timpul da fie eliminati cantitatile de gunoi din industria muzicii si sa NU fie numiti muzicieni!!!*   Votam pentru asta in numar mare sint sigura. 

evz.ro

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×