Jump to content
Forum Roportal
Dragos.

Fasole

Rate this topic

Recommended Posts

Am lasat o la inmuiat o seara si dupa am fiert-o in 3 ape cu ceapa si morcovi..

Acum stiu ca trebuie sa prajesc 3-4cepe taiate marunt si sa le prajesc pana se ingalbenesc...dupa pun suc de rosii sau bulion?

Dupa ce termin de prajit ceapa ce fac?

Pun totul in oala cu fasole? las si apa dela ultima fiertura? scot ceapa si morcovii cu care le am fiert?

Edited by B-eRe

Share this post


Link to post
Share on other sites

Normala...

Raspundeti ca mor de foame:))pun si frunze de dafin? :jester:

Edited by B-eRe
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Io nu ii pun si ceapa calita, in general nu imi place mancarea cu prajeala.

Fierb fasolea in 2-3 ape, depinde si de cum am chef, cu delikat de regula si cand e aproape gata ii pun pasta de tomate, bulionul e prea apos. Pun si frunza de dafin, da. SI piper. Da' o faci chioara asa, fara carne?

Share this post


Link to post
Share on other sites

ciorba de fasole?

 

daca da, atunci nu arunca nici ceapa nici morcovii. Eu pun si carne afumata taiata cubulete si un ardei gras, taiat cubulete. Apoi o cutie de rosii. O ingros cu ''rantas'' si smantana si gata. A, ii pun tarhon, muuult tarhon

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

fasole%20cu%20ciolan%201.jpg

Asa ceva...dar eu in loc de carne o sa pun bucatele mici de sunca:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

poi acum daca sunt fierte si legumele si fasolea, calesti sunculita, apoi o ceapa taiata marunt, arunci fasolea si legumele, pui bulion/sos de rosii, pui dafin(musai), daca ai si cimbru iese o minunatie

amesteci sa nu se prinda de fund, la foc mic

sigur o sa-ti iasa gustoasa, nu-ti face probleme

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am sa o numesc fasole plansa...Am incercat sa dau ceapa prin frulatorul manual ca sa scap mai repede...ma ustura pana si caile nasale...tot cutitul e arma bucatarului

Acum am sa ma duc sa fac opera de arta...

Merci tuturor

Share this post


Link to post
Share on other sites

ca sa nu-ti dea lacrimile cand tai ceapa, data viitoare iei o bucata de paine in gura, o tii cat timp tai ceapa, apoi o arunci la gunoi. la mine functioneaza intotdeauna

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×