Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Acamandur

Taxele in Romania

Rate this topic

Recommended Posts

Un amic sustine un proiect ''know how'', esentialul in demararea unei afaceri, de la stadiul de proiect pana in momentul in care iti merge treaba si nu mai dormi decat vreo 4 ore pe noapte din cauza ei.

Binenteles ca un punct forte in Romania sunt taxele relatic mici pentru infiintarea, deschiderea si desfasurarea unei activitati pronind de la propria idee, sau ma rog.. o idee ''imprumutata''.

Intrebare mea este urmatoarea... Cati ani vom mai beneficia de asa zisele ''taxe mici'' incat sa iti poti face un plan de afaceri , sa il materializezi iar apoi sa iti intretii si sa iti dezvolti propria activitate ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu mi se par mici taxele pentru ca de fapt ele trebuie corelate si cu potentialul pietei. Si la noi platesti daca "imprumuti" ideea franciza, dar nimeni nu-ti garanteaza reusita. Daca ai nevoie de salariati nu-i vei gasi. Daca totusi ii gasesti vor fi de slaba calitate si te vor fura. Sint multe cheltuieli indirecte. Materiile prime si energia sint foarte scumpe. La infintare intr-adevar- nu-i un capat de tara, dar daca vrei sa functionezi se complica tare treburile.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×