Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Ce nostim. Si catelusa mea a fatat chiar ieri. E tot la prima fatare dar a facut doar un pui. Daca ai urmarit-o, ar fi trebuit sa elibereze placenta (cheag de sange), in cazul in care nu s a intamplat e posibil sa mai fete

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut

Am o catea husky si un caine si s.au imperecheat de 3 ori! Dar curios prima data a facut 4 pui ultimele 2 ture cate 2 la fatare. Stie cineva care e cauza?

Am auzit ca din cauza catelei ca a fost imperecheata doar cu un caine de mai multe ori si nu e bine !

Rog sa imi raspunda cine stie !

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 

Buna seara! Va rog foarte mult, cine are un catel Husky , am nevoie de cateva sfaturi de ingrijire si educare.Am o catelusa in varsta de 3 luni.Este foarte vioaie si jucausa..asta imi place la ea..Dar avem o mare problema.cand iesim afara, mananca toate porcariile.absolut tot si pamant si iarba si cacatei de la alti catei.Tot timpul trebuie sa fiu atenta la ea,,e numai cu botul pe jos dupa ceva de rontait de parca nu i-as da de mancare cu zilele.O hranesc de doua ori pe zi, chiar de trei ori cateodata, asta pt ca cineva mi-a spus ca Husky nu au nevoie de mai mult de atat.O am de la sase saptamani si inca nu am reusit sa o fac sa inteleaga..sau nu vrea sa inteleaga ca pipi si caca trebuie sa faca numai afara.Norocul meu ca locul ei peste noapte a fost de la inceput in baie, care este foarte mare si are spatiu suficient, si face acolo si nu prin casa pe unde apuca..am incercat cu scosul afara din ora in ora , cu recompensa cu cearta cu pedeapsa..degeaba.nu reusesc.Nu stiu ce sa mai fac si cum sa mai procedez..este foarte incapatanata si face numai ce vrea ea si cand vrea ea.Am incercat sa ma impun sa stie ca eu sunt sefa si nu ea..oarecum am reusit , dar sunt momente cand nu tine cont de asta si se razvrateste..face pipi sau isi imrastie prin casa toate jucariile si cosuletul unde doarme..sau pur si simplu ma musca de maini si nu mai asculta nimic .Sfaturi va rog_?  a..si am uitat..mananca iarba si frunze din gardul viu la greu..pur si simplu se cocoteaza pe gardul viu si rupe frunze si mananca..asa sunt toti acesti catei? sau a mea are o anomalie genetica_  Va multumesc! 

Editat de cora2016

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×