Sari la conținut
Forum Roportal
Iany

Motocicleta de 125cmc

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Sal......Am 16 ani si de curand am luat carnet A1 si dori ceva pareri despre motoare? am auzit de aprilia rs 125..........?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Sal......Am 16 ani si de curand am luat carnet A1 si dori ceva pareri despre motoare? am auzit de aprilia rs 125..........?

Ceea ce doresti tu chiar si la 125 cmc arata ca un motor de viteza. Mie personal imi plac clasicele.

Te-as sfatui ( din partea mea) sa incepi cu Yamaha ybr 125. Imi place cum arata mai ales vopsita negru si am inclus-o in variantele mele de a achizitiona un motor pentru perioada urmatoare. Racita cu aer si foarte fiabila este si scula cea mai potrivita pentru incepatori. Dar nu numai. Pretul este tentant pentru oricine nu este dispus sa dea bani de 2 masini pentru un motor sau nu are de unde dar doreste totusi sa beneficieze de toate bucuriile unor frumooase calatorii moto. Cred ca o sa-mi cumpar fie varianta de 250 cmc sau - de ce nu - si cea de 125!!! ( in jur de 8000 ron) Mai ales ca este si ieftina si consuma putin, iar eu o voi folosi preponderent pentru oras. Tot oscilez intre un scuter de 200 cmc si yamaha. Si cred ca in final nu voi lua scuterul pentru ca diferenta de pret nu este mare. Si - sincer- am condus motociclete multi kilometri- dar niciodata n-am mers pe scuter!!! Poate ca-i altfel, nu stiu, ma tenteaza sa incerc dar rotitele alea...Brrrr....cred ca acolo-i trinta... Cauta pe google si vezi cum arata. Cred ca o sa-ti placa!!!

Editat de Victor Apostu

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×