Bilete avion Bucuresti Barcelona

Bilete avion Bucuresti Barcelona

Detalii

Telefon
0720111622
Pret
179 EUR
Categorie
Oferte / Pachete Turistice
Modificat
acum 3 ani si 6 zile
Vizualizari
740

Voteaza & Distribuie

Descriere

Aerolines ofera bilete de avion catre Barcelona la preturi avantajoase, incepand cu 179 euro.

Barcelona este capitala Cataluniei si este situata pe coasta Mediteranei la 160 km sud de lantul muntos Pirinei.

In aeroport
Aeroportul El Prat in Barcelona este principalul aeroport care serveste orasul Barcelona si se afla 10 km sud-vest. El Prat este cel mai mare aeroport din regiunea Catalonia si cel de al-doilea cel mai mare in intreaga tara dupa Barajas in Madrid. In 2008, a fost utilizat de mai mult de 30 de milioane de turisti.

Spre oras
Puteti sa ajungeti la aeroport cu trenul. Calea ferata R10 pleaca de la Barcelona Estacio de Franca si se opreste la statiile Barcelona Sants railway station si central Passeig de Gracia railway station, unde este posibil se schimbaţi cu metroul oraşului. In curand se va conecta aeroportul El Prat in Barcelona cu liniile de metrou 2 şi 9. Alternativ linia de autobuz 46, cu frecventa de 25 de minute, pleaca de la piata Plaça Espanya si ofera un transport convenabil de la aeroport, cu cost 1,35 Ε.

Atractii turistice in Barcelona
Barcelona oferă o oportunitate unică pentru turiști, de a se plimba de la rămășitele romane spre cetatea medievală, și spre orașul modern cu bulevardele sale deschise și toate intersectiile lăsate largi de colturile clădirilor tăiate în mod unic. Centrul istoric al orașului este aproape plat, în timp ce orașul modern se întinde spre dealurile înconjurătoare, având străzi ce cresc in altitudine, ce aduc aminte de San Francisco. O trăsătură notabilă este Les Rambles, o serie de bulevarde care pleacă din centrul orașului spre frontul de apă, plin de oameni până noaptea târziu, cu florari, vânzători de păsări, artiști de stradă, cafenele și restaurante.

Filtre

Destinatii: Spania