Sari la conținut
Forum Roportal
emchen

Targ de locuri de munca JOBBOERSE 2007

Postări Recomandate

Data eveniment : 09 Mai 2007 ora: 10:30

Locatie eveniment : Universitatea Polithenica Bucuresti

Organizatori: Grupa Universitara VWI Bucuresti

Bucuresti, 2007/05/07

 

VWI-Bucuresti organizeaza a cincea editie a Targului de locuri de munca JOBBOERSE, ce se va desfasura pe 9-10 Mai 2007, in Rectoratul Universitatii Politehnica Bucuresti, Holul AN.

Participante la acest targ de joburi sunt companii de renume de pe piata romaneasca, in cautarea unor angajati care poseda pe langa cunostinte avansate de inginerie sau economie, avantajul stapanirii limbii germane, precum si a altor limbi de circulatie internationala.

Ce deosebeste acest targ de locuri de munca de restul targurilor care au avut loc si vor mai avea loc anul acesta este faptul ca JobBoerse se afla la a cincea editie, fiind o adevarata traditie in viata studenteasca. Organizatorii, VWI Bucuresti (Verband Deutscher Wirtschaftsingenieure - Asociatia Inginerilor Economisti Vorbitori de Limba Germana), sunt singura asociatie VWI din afara Germaniei, unde se afla peste 35 de asemenea grupe universitare. Membrii sai, dupa cum indica si numele asociatiei, sunt studenti, masteranzi si absolventi ai sectiei de limba germana a Facultatii de Inginerie Economica in Limbi Straine (pe scurt, FILS) din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti.

Scopul existentei acestei asociatii este facilitarea accesului studentilor catre lumea economica si realitatile ei. Prin intermediul JobBoerse, studentii au ocazia sa cunoasca profilul companiilor la care isi doresc sa lucreze in viitor, sa afle atributiile posturilor disponibile, precum si sa isi creeze o imagine cat mai exacta despre companiile participante.

Pe de alta parte, pe baza CV-urilor depuse atat online (pe cv@vwi.ro), cat si la reprezentantii VWI prezenti in zonele principale din universitatile bucurestene, studentii si absolventii isi pot gasi locuri de munca pe masura competentelor si dorintelor lor.

Desigur, fiecare inceput este greu si pentru fiecare student este dificila alegerea locului de munca potrivit. Dar JobBoerse vine in sprijinul participantilor si din acest punct de vedere. Prin urmare, in intervalul 8-10 mai, companiile participante isi vor detalia oferta de locuri de munca in cadrul unor prezentari ce vor avea loc in incinta Rectoratului Universitatii Politehnica Bucuresti. Orarul exact al prezentarilor va putea fi gasit atat pe site-ul web al evenimentului: www.jb2007.vwi.ro, cat si pe afisele existente in zonele de interes si la avizierele universitatilor bucurestene. Informatii suplimentare vor putea fi obtinute din revista oficiala a evenimentului, cat si prin discutiile cu reprezentantii companiilor, aflati la standuri in zilele de 9 si 10 mai.

VWI va asteapta deci in perioada desfasurarii targului! Asigurati-va ca aveti un CV complet, iar VWI va asigura ca va veti gasi jobul potrivit!

 

Persoana de contact: Emanuela Ancar

Telefon: 0766543212

Email:emanuela.ancar@vwi.ro

Adresa web: http://www.jb2007.vwi.ro

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×