Sari la conținut
Forum Roportal
Fr0z3nasic3

Pledoarie pentru iertare

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Nu stiu cum sa incep. E asa de greu sa transpun in cuvinte ceea ce simt. Ma voi stradui sa ma exprim cat mai simplu si cat mai clar. Sunt constienta de faptul ca ceea ce spun poate fi interpretat in zeci sau sute de moduri. Din pacate nu dispunem de telepatie, asa ca recurg la cuvinte, desi ele nu sunt suficiente sa exprime sentimentele.

 

Te rog sa ma ierti pentru tot raul pe care ti l-am pricinuit. N-am intentionat niciodata sa fac asta. Nici nu vreau sa-mi plang de mila. Incerc sa alung ideea ca mi s-a intamplat acelasi lucru ca si tie, oricat de adevarata mi se pare acum. Incerc sa-mi explic de ce nu ma pot opri sa ma gandesc la tot ce am discutat.

 

Comunicarea nu a fost niciodata ceva la care sa ma pricep, dar incerc sa invata din greseli.

 

Voi pretui intotdeauna momentele pe care mi le-ai acordat, ajutorul pe care mi l-ai oferit, faptul ca ai fost alaturi de mine cand am avut mai multa nevoie. Iti multumesc pentru incercarea de a ma ghida spre lumina. M-ai scos din intunericul gandurilor mele. Mi-ai oferit o perspectiva atragatoare de a privi lumea.

Mi-ar parea extrem de rau sa iei decizia de a intrerupe relatia pe care noi am format-o cu greutate (cel putin in imaginatia mea exista una). Oricat de mult ma straduiesc sa disting realul de virtual, aceasta lume virtuala este foarte reala in mintea mea si ma afecteaza in egala masura ca si cea materiala. Incerc sa alung durerea pe care mi-o provoaca lupta dintre ratiune si sentimente.

 

Iti doresc sa fii iubit de infinit ori mai mult decat ti-as putea oferi vreodata. Pentru mine, sa iubesti inseamna sa situezi persoana iubita in capul listei prioritatilor. Sa-i acorzi toata atentia de care esti in stare si sa incerci sa actionezi in limita posibilitatilor de care dispui.

 

As vrea sa scap de durerea pe care, in mod inconstient, mi-am provocat-o singura. Vreau sa am forta de a rezolva orice problema. Vreau sa ma pot detasa de tot ceea ce nu depinde de mine. Incerc sa nu ma las afectata de deductiile pe care le face ratiunea mea involuntar, sa nu-mi creez ipoteze false si sa nu actionez gresit pe baza lor. Tot ce vreau deocamdata e sa te cunosc mai bine ca sa nu repet greseala de a te rani.

 

Imi cer scuze ca n-am avut ocazia sa prezint decat selectiv portiuni ale sufletului meu. Viata e prea scurta ca sa putem cunoaste cu adevarat o persoana. Dar putem incerca. Eu sunt dispusa sa incerc.

E asa de greu sa oferi totul cand stii ca exista riscul sa nu primesti nimic in schimb. Mai ales ca nu stiu ce as putea sa-ti ofer cand ma vad asa de mica.

 

Ti-am scris in speranta de a ajunge la o stare de echilibru intre noi si fiecare cu el insusi. Te rog sa nu ma alungi din mintea ta. Eu n-as putea sa fac niciodata acelasi lucru. Acorda-ne o sansa.

 

 

Cu respect si sinceritate,

cineva care te iubeste

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
E asa de greu sa oferi totul cand stii ca exista riscul sa nu primesti nimic in schimb. Mai ales ca nu stiu ce as putea sa-ti ofer cand ma vad asa de mica.

Cam prea lipsit de credibilitate. :doh: E pentru cineva mai puţin inteligent dec

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Nu stiu cum sa incep. E asa de greu sa transpun in cuvinte ceea ce simt. Ma voi stradui sa ma exprim cat mai simplu si cat mai clar. Sunt constienta de faptul ca ceea ce spun poate fi interpretat in zeci sau sute de moduri. Din pacate nu dispunem de telepatie, asa ca recurg la cuvinte, desi ele nu sunt suficiente sa exprime sentimentele....

 

 

 

o monstră de elocinţă :doh:

Editat de EmmaD

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Nu stiu cum sa incep. E asa de greu sa transpun in cuvinte ceea ce simt.

 

 

oh,my god!

oameni buni ,invatati sa mai traiti si live.iluzii ....asta vreti voi de la viata ?asa vreti sa continuati sa traiti intr-o permanenta stare de visare?viata e frumoasa, merita s-o traiesti cu bune si rele .cineva mi-a spus ca e mai bine sa intri in teren si sa primesti lovituri si sa simti ca traiesti .avea dreptate ,viata trebuie simtita nu ......visata !

Editat de EmmaD

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

mda.....am mai pica ca musca'n lapte pe topicu' lu' ioanide si am zis ca nu mai particip la astfel de discutii.....dar , cum spunea si harald, daca asta simti cu adevarat nu era mai simplu sa i'o spui lui tete a tete, chiar si pe net?...sau ai gresit atat de rau incat esti pe ignore?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mmmmda... frumoasa pledoarie, pe mine m-ar inmuia daca ar veni fosta cu asemenea text.

 

Dar totusi sa vreti sa traiti in visare , e cam putin pentru dragostea pe care o declari mai ales daca e vorba de Ioanide. Sau poate gresesc. :)

 

Dar daca e vorba de o iubire , asta nu poate fi adevarata decat face to face , ca asa in texteeee....... :D

Cand atingi si simti vibratia celui de langa tine incepe sa se infiripe ceva .

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

:) sa-mi traduca careva, esti iubita virtuala a lui Ioanide?

De ce nu va puneti de-o intalneala reala sa va lamuriti ce si cum? :D

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×