Sari la conținut
Forum Roportal
e-X-plorer

Muzica facuta pe calculator

Postări Recomandate

... mai intai, m-ar interesa daca existe printre roportalieni cineva care a compus muzica pe calculator si s-a gandit, macar o clipa, si la promovarea creatiilor sale ... virtual-intelectuale. In al 2-lea rand, daca ar exista vreo sansa reala pt cei care compun muzica folosind 100% computerul. Vorbesc aici de editoare audio pornind de la banalul E-Jay Dance si mergand pana la programe profesionale cum ar fi Cubase SX sau Sonar sau semi-profesionale cum ar fi deja-cunoscutul Fruity Loops. Nu m-as referi doar la muzica electro desi pe mine partea asta m-ar pasiona cel mai mult... Va astept.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

calculatorul este varianta ieftina pentru compus si lucrat piese. In loc sa achizitionezi mixere si procesoare externe de sunet, filtre, cabluri, instrumente, etc, ai programe specializate ca cele amintite de tine gen Cubase, etc. Eu am folosit si cool edit la inceput pentru montaj, dar ai nevoie de bani pentru productia pe Cubase. Pentru creatie ai nevoie macar de o clapa sau un instrument oarecare pentru compozitii, altfel nu imi imaginez cum ai putea compune ceva numai pe pc. Mai merge si scris direct pe pc, dar nu vei reusi sa faci mare branza. Daca vreti niste demouri, va pot trimite.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

compun muzica pe calculator din 2000 pana acum 2008...e f greu folosesc reason 3 si fl studio 8 am un midi controller care ma ajuta la scris si automatizari.dar cum se spune fara talent si rabdare nu faci nimic.nu am un gen anume dar, ce pot spune e ca fac nult ambient.trip-hop,trance si mai ales industrial.

: pt cei ce deabea se apuca de chestia asta :

rabdare rabdare rabdare rabdare rabdare

idei si talent :scare:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×