Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Avon VS. Oriflame  

224 membri au votat

  1. 1. Ce produse preferati? Cele de la Avon sau cele de la Oriflame?

    • Avon!
      89
    • Oriflame!
      55
    • Altele...
      69
    • Nu conteaza.
      11


Postări Recomandate

Sunt un baiat de 12 ani. sunt reprezentant AVON si consultant de vanzari ORIFLAME :lol: , eu folosesc cea mai mare parte a produselor de la oriflame deoarece sunt mai calitative si parfumurile persista mult mai mult. ceea ce am spus se poate observa si din comenzile pe care le am in aceasta campanie: - AVON 90lei

- oriflame 420lei :P

Dintre cele doua, eu recomand ORIFLAME ce e mai nasol ca nu vin toate produsele, pe cand la avon, vin mereu absolut toate produsele.

 

Verdict:

Avon: 5%

oriflame:95% :lol: :lol: :lol: :spiteful: :D

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu cred ca am testat prea mult produsele Avon, dar acum ani si ani de zile, mama mea era reprezentanta Oriflame, si produsele pe care le-am incercat (cand nu le cumpara nimeni, norocul meu, ca altfel nu puneam mana pe ele) erau foarte bune. Imi placeau in special parfumurile (mostrele pe care le primea maica-mea ca sa atraga clientii).De multe ori aveam permisul mamei mele sa le folosesc, si era foarte tare, chiar si pentru o zi sau doua, sa pot folosi asemenea parfumuri. Erau foarte, foarte bune (imi placea Sun foarte mult, acum nu cred ca mai exista, au trecut multi ani). Produsele Oriflame, testate de mi9ne insami de multe ori, pot sa spun ca sunt de buna calitate, sau cel putin erau, la vremea cand le-am incercat eu.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am fost pana acum reprezentant la Metropolitan,dar n-am mai facut comenzi si m-am lasat in final.Aveam cateva fete care comandau foarte multe produse de la ei si a mers foarte bine.Castigul meu de vreo 65 de ron era asiurat la fiecare comanda.Au un sistem foarte simplu.Aveau niste geluri de dus care miroseau delicios si e ciudat,dar multe persoane au fost multumite de produsele astea.Printre altele,mama isi cumparase si un gel de curatare pentru fata.Dupa ce l-a folosit i-au aparut niste bubite pe fata(mie nu mi-a provocat nimic,ba chiar era ok pentru tenul meu).Oricum,nu l-a mai folosit.Depinde si de fiecare persoana in parte...eu n-am avut pana acum probleme cu cosmeticele,cremele,etc.Tenul meu n-are probleme :jester:

 

on:

Pana acum foloseam mai mult produse de la Oriflame pentru ca am pe cineva care este reprezentant si am incercat foarte multe din produsele lor.Dupa parerea mea sunt bune,mai ales gelurile de curatare(dar unele produse ca cele de la Visions sunt foarte proaste).De la Avon nu pot sa spun ca am incercat prea multe,ce am incercat mi s-a parut ok iar foarte multe persoane mi-au spus ca au fost multumite de multe din produsele lor.Acum sunt reprezentant la Avon si o sa comand multe produse ca sa le invat si sa vad cam cat de bune sunt.

 

Oricum,in general prefer alte marci.Chiar daca dau 60 de ron pe o pudra de la Sephora,macar stiu ca sunt multumita :)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

De unde preferati sa va cumparati produsele cosmetice: de la Oriflame sau de la Avon? Si de ce?Ce va place si ce va displace la aceste companii?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×