Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Acum 1 minut, Abbie3 a spus:

Nenea asta e un personaj interesant. Nevasta-sa a murit in circumstante suspecte si a fost cremata in aceeasi zi (parca asa retin). Familia ar fi cerut autopsie, ca era tanara si nu avea probleme majore de sanatate. Ulterior nenea a spus ca a murit pentru ca si-a dat jos niste bijuterii; o tampenie de genul asta, si ca avea depresie.

In India, lumea araba, evreii se ingroapa mortul imediat.   Daca a murit dupa apus de soare, la primele ore al diminetii e dus in groapa, iar Inidenii il ard imediat.  Nu exista cultul mortii la aceste neamuri de oameni, deloc, iar femeile nu participa sub nici un fel in acest bizniz.  In cimitir este interzis sa intre!!!   Nu exista investigari de crime decat la extrem de bogati, poate ca restul nu conteaza si asa.  Nu stiu daca-ti mai aduci aminte cand Benazir Bhutto a murit.  N-ar pune mana pe un mort in zona asta decat un om "de neatins" din categoria "untouchables" ultra sarac abia platit poate dintr-o tara vecina la fel de saraca.

"On the morning of 27 December 2007, Bhutto met with Afghan President Hamid Karzai.  In the afternoon, she gave a speech at a PPP rally held in Rawalpindi's Liaquat National Bagh.[441] On leaving in a bulletproof vehicle, she opened the car's escape hatch and stood up to wave to the surrounding crowds.[442] A man standing within two to three metres of the car fired three gunshots at her and detonated a suicide vest packed with ball bearings.[443] Bhutto was fatally injured; reports differ as to whether she was hit by bullets or by shrapnel from the explosion.[444] Twenty-two others also died.[445] Bhutto was rushed to Rawalpindi General Hospital but was clinically dead on arrival and attempts at resuscitation were unsuccessful.[446] No autopsy was conducted, and the body was swiftly transported to Chaklala Air Base.[447] The following day, she was buried next to her father in the Bhutto family mausoleum, Garhi Khuda Bakhsh, her family graveyard near Larkana."   

Cand a murit si Regele Hussein al Jordaniei, sotia desi era din America, NU avea acces legal la ingropare, dar ea era imbracata in barbat si de la o mica distanta a participat la ceremonie. 

*Doar in Romania se da mai mult omului dupa moarte decat era in viata!!!*

 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sint 35*C dar un vant face curatenie generala, inainte de Muson.      Decand cu COVID toate localurile au si terase echipat cu aburi reci sa se fumeze la discretie clientii.   Langa alimentara este o terasa lunga si lata,  deodata vantul a inceput sa invarte pe jos praful, frunzulitele si tot ce mai gasea oriunde in zona ca un mic tornado pe urma s-a ridicat de pe nivel de strada in sus si femeile au ramas cu rochiile in gat ... asa o scena n-as fi imaginat vreodata iar cele de pe terasa pe toate mesele aveau totul rasturnat si dat jos de pe masa dar abia se vedea de praf.  Se inecau de praf si tuseau nu aveau maini destule sa tina fustele-n jos sau sa tina cafeaua sau mana nu mai stiu unde sa-l puna.   Pe langa, si acei aburi erau redirectionati de vant aiurea dar ajutor nu venea din magazin Vineri dupa amiaza pe la orele 15:00.        

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

:lol2:

Hai ca mai mișcăm prin gradina ca n-o fi foc. Am de greblat ceva iarba uscata și fac plăcinte. 

La Mulți Ani! Costi și Lenuța. 

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu as fi avut de slefuit chit... Si am un compresor pe note de locomotiva, nu-mi permit sa il pornesc intre rusofoni ultraortodocsi :laugh:

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Biserica Greaca este foarte aproape de mine, este una mare si noua, cu ocazia asta in fiecare an organizeaza un mare gratar cu miel exclusiv si prajituri din alea foarte dulci cu miere si tot ce mai mananca ei.  De la Laborator de sange acolo aterizam pentru micul dejun.  Este si muzica, orchestra dar si ore rapide de invatat - era sa zic Zorba - Sirtaki dar sint si tineri voluntari care danseaza cu musafirii, asa e si mai bine ca de unde sa cautam pe cineva???  Se danseaza in curte langa gratare, este si o sala imensa unde se poate manca in liniste, preotul face un tur oficial al bisericii se explica toate alea ca multi americani habar n-au de ce sint 3 cruci pe turnul bisericii, si ce se sarbatoreste atat de boiereste, merita petrecut cateva ore acolo ca si de ascultat muzica si dansuri polulare de un grup care stie sa faca diferenta intre piciorul drept si stang, e spectacol pentru mic - mare.  Copiii n-au treaba, ei danseaza si mananca totul. 

https://search.yahoo.com/local/s;_ylt=AwrgDmmAvIhix_sAuj5XNyoA;_ylu=Y29sbwNncTEEcG9zAzEEdnRpZAMEc2VjA3Nj?p=Greek+church+in+phoenix&selectedId=20049222&fr=mcafee   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Bă... e rău să ai covid, dar e și bine. De patru zile nu ridic un pai, nimeni nu vrea nimic de la mine, mă lasă toți în pace și mă compătimesc. 

Am luat toate aplicațiile de shopping la rând, știu tot ce au de vânzare, prețuri, oferte, am o colecție de coduri promoționale. Am cumpărat pantaloni, tricouri, colanți, șampoane, creme de protecție solară. Am trecut vreo 15 niveluri la Candy Crush (la unele m-am chinuit puțin mai mult), sunt la zi cu toate reel-urile de pe Facebook/Instagram. Mi-am sunat părinții, verișoara, prietena... Nu știu ce să mai fac, m-am plictisit. Mă cuplez la un serial, ceva. 

Partea proastă e că unii slăbesc când au covid, eu... canci. Chelea rea...

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Inteleg ca nu slabiti, dar nici nu spuneti daca este invers. Bine, de fapt nici nu conteaza.

Deci covidu' asta este cam degeaba, din cate inteleg. Ce vremuri, cand lumea era ingrozita de covid.

Nu prea am inteles de ce, dar ce mai conteaza. Inainte erau statistici cu aia care mureau de insuficienta respiratorie.

Nah, cine mai intelege acu'?

 

 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 1 oră, Rodica` a spus:

Nici eu nu am slăbit de la Covid. Dacă te ajuta cu ceva. :derisive:

Eu am slabit chiar mult ca nu puteam sa mananc nimic sau sa beau, abia puteam sa ma misc prin casa, eram si singura acasa, omu' era in vacanta in Europa.   Ca sa pot conduce masina a trebuit sa ma hotaresc serios sa mananc ceva ca sa ies din casa.   In caz ca mor, sa ma vada cineva, nu voiam in casa sa putrezesc, asa de rau-mi era.  Aveam si febra, tuseam dar nu tare sau mult insa nu aveam putere/energie deloc si ma durea tot corpul.   Vreo 5 zile am stat doar in pat,  aproape deodata m-a pus jos ceva ca am inceput sa fac curatenie cand m-au lasat puterile.   

Cu ceaiuri din Ginger proaspat indulcit cu miere am inceput sa revin.  De atunci iau zilnic o lingurita rasa de miere in gura pe stomacul gol, asa mi-a spus doctorul.  Acum rar mai indulcesc ceaiul sau cafeaua.    

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×