Sari la conținut
Forum Roportal
NicolaeT

Mitul femeilor cuminti

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Avand in vedere ca femeile au de 10 ori mai multi parteneri ca barbatii, cum de mai sta in picioare mitul ca femeile sunt cuminti ? Cum de nu se prind aia 80% de simpi ca doar pentru ca femeile nu fac sex cu ei, asta nu inseamna ca nu ii impart pe aia 20% de Chazi. Astfel in timp ce un simp face sex in medie cu 5 femei, o femeie face sex cu cel putin 50 de Chazi, iar un Chad face sex cu 500 de femei. De ce simpii aia cand stau singuri in casa isi imagineaza ca si femeile stau singure ca ei ? De ce un simp cand in sfarsit prinde o femeie si ii spune aia "Dragul meu, si eu am fost singura ca tine in ultimii 3 ani (aia 30 de Chazi pe care i-am sexat nu se pun, ca na, n-au fost ***relatie***).", el chiar crede ca "singura" la femeie inseamna tot "singur" ca la el ? De ce nu se prinde ca in timp ce un simp singur chiar inseamna sex cu 0 femei, o femeie "singura" inseamna sex cu 30 de Chazi ?

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Terminologia folosit in text imi este strain pe alocuri, insa nu cred ca-ti vei satisface curiozitatea despre femei, pentru ca au fost create pe cai misteriose, nici bunul Dumnezeu n-a mai tinut minte ce si cat a amestecat cand a obtinut FEMEIA.   De aceea vor ramane misterioase pentru foarte multi, ca nu toate sint usor accesibile. 

Ea selecteaza pe cine doreste si de care nu vrea sa auda. 

  th?id=OIP.WV_wzd2wIgnJBEfel9gP8AHaE9&pid=Api&P=0

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
9 hours ago, NicolaeT said:

De ce un simp  [....] el chiar crede ca "singura" la femeie inseamna tot "singur" ca la el ? De ce nu se prinde 

Pentru că e prostănac, nu e vina femeilor. Life is a bitch, supraviețuiește cel mai puternic. Prin supraviețuire mă refer și la perpetuarea genelor.

Vezi că ai niște derapaje verbale, "prinde o femeie"? Cum o prinde, o fugărește până se împiedică ea? 

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Te-ai trezit duminică la 8 dimineața ca să deschizi un topic. Cauți răspunsuri aici, când afară sunt 25 de grade cu cer senin.

Editat de Ciocârlan
  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
La 10.12.2022 la 23:27, NicolaeT a spus:

Cum de nu se prind aia 80% de simpi ca doar pentru ca femeile nu fac sex cu ei, asta nu inseamna ca nu ii impart pe aia 20% de Chazi. Astfel in timp ce un simp face sex in medie cu 5 femei, o femeie face sex cu cel putin 50 de Chazi, iar un Chad face sex cu 500 de femei.

Nu se prind că te așteaptă pe tine să le explici, bineînțeles după ce mai consumi hulpav ceva materiale de inceliadă, că doamne ferește să ai vreun gând original.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×