Sari la conținut
Forum Roportal
no-user-name

Este Putin un rau necesar ?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Pentru Rusia s-ar  parea ca da. 

Cand il vezi vorbind pentru cetatenii sai ca la niste copilasi de gradinita, e cam clar cum sta treaba prin Rusia.Rusia e inca o tara medievala care fara un conducator puternic ajunge devastata de anarhie si conflicte interetnice.  Cand vezi ca majoritatea au votat pentru ca el sa-i conduca pe viata si chiar si-au transformat masinile in urne mobile de vot, e clara treaba ca ai de-a face cu o natiune de PROSTI. Cam cum e Romania in multe judete de tip Vaslui sau Teleorman.   Cel putin romanii s-au putut cizela   multumita SRI-ului (doar nu credeati ca exista democratie in Romania) care incearca sa-i educa in spirit european  gen nu e bine sa votezi  de doua ori la sectii diferite cu buletin falsificat.

 Rusii n-au avut servicii din astea mai pro-democratie, ci servicii pro-dictatura.  Fiindca stiu cu ce fel de populatie au de-a face. Pe astia doar cu forta si cu un tar ales pe viata  de tip Petru cel Mare, Ecaterina cea Mare, Lenin,  Stalin,  Brejnev sau Putin  ca sa-i  disciplinezi,  sa le dai impresia oilor proaste ca au un PASTOR,  altfel  nu se poate.  Opozitia? O gluma,  asta si pentru ca Putin a avut grija sa o micsoreze nitel. 

In ce priveste Europa, e Putin un rau necesar?  

Pentru cateva tari  , cu siguranta ca  da ,  in ce priveste tarile dezvoltate ca UK care cumpara forta de munca si prostituate   , Franta care cumpara gaz si metale de la rusi , Germania care cumpara gaz de la rusi, si chiar si pentru America.  Pe fata par dusmani, dar in realitate sunt cei mai buni parteneri de afaceri inca din timpul razboiului rece.

 1. Putin cu privirea aia inghetata il face pe durul si ameninta ca rusii se pregatesc pentru razboi mondial ,   imediat se mobilizeaza guvernele occidentale sa creasca bugetul pentru armata, ce spitale, ce scoli? De ce te-ar vrea tara sanatos si destept? Tara vrea sa mori pentru americani si sa te lupti  sa mori pentru patrie....pentru patria americana mai ales !  

2.Mai are loc un atac cibernetic rusesc si vine presa cu stiri despre trolii rusi, imediat guvernele occidentale cresc bugetul pentru BIG BROTHER, retelele de spionaj si serviciile secrete ca sa  

3. Ameninta Putin cu bombe nucleare  de-i fac pe estonieni , letonezi, lituanieni, polonezi si romani, natiuni de SCLAVI,  sa tremure de frica,  imediat vin americanii sa le vanda periodic niste rachete Patriot, niste avioane F-15 de la fiare vechi, mai niste scut anti-racheta, mai niste trupe si baze, mai niste legi de BIG-BROTHER.  

4. Inclusiv razboaiele proxy de la Vietnam pana la Siria au fost niste afaceri intre CIA si KGB-SVR de azi   in care au vandut arme taberelor si au jucat ca la SAH. Si uite asa, toate natiunile sclave, pentru a-si arata devotamentul fata de superputerea americana sau aia ruseasca, isi trimit tinerii la moarte prin niste razboaie de cacat.   

Editat de no-user-name

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ma intreb apoi cat timp o sa mai treaca pana   o sa realizeze idiotii care ies sa protesteze in strada pentru democratia occidentala  ca de fapt traim in cea mai urata dictatura globala a serviciilor secrete si a elitelor bancare  , si ca tot razboiul rece a fost doar o AFACERE IMPUTITA intre CIA si SVR (KGB-ul de azi), ca lumea asta apartine interlopilor si nu e condusa de popoare si de politicienii votati de ei?    

Ca veni vorba, astea nu o sa cititi pe Softpedia, forumul controlat vizibil de securisti, nici macar din gura  asa zisilor PSD-isti si rusofili convinsi care de fapt sunt niste trolli pusi pe scandal ca sa atraga vizualizari. 

Sau faptul ca Putin este pus acolo chiar de CIA, folosit ca sperietoare pentru prosti ca sa le cumpere armele americanilor? 

La fel cum au fost pusi de CIA si Gorbaciov si Yeltsin.    

Asa cum si Lenin si Stalin au fost adusi la putere de niste evrei din America si Anglia?  

Adevarul e ca suntem unii care chiar ne-am dori sa vina  odata razboiul ala  sa ne elibereze de sub dictatura asta cretinoida sub care ne aflam de 70-80 ani, dar ar fi de vis sa se intample asta. 

In realitate, o sa putrezim sub regimul asta global creat la Yalta.  

Editat de no-user-name

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×