Caravana Îmbrățișărilor continuă

Caravana Îmbrățișărilor continuă

Detalii

CategoriiSocial
Taguricadouri, copii
Ultima actualizareVineri 20 decembrie 2019
Vizualizari249

Voteaza & Distribuie

Descriere

In pragul sărbătorilor de iarnă, peste 1.000 de copii se bucură de pachetele surpriză, pregătite special pentru ei, de către echipa dm drogerie markt. Alături de voluntarii MagiCAMP, echipa dm este ajutorul lui Moș Crăciun și în acest an, reușind să bucure copiii din toată țara. Cu ocazia acestei campanii, s-a alocat peste 15.000 EUR pentru cadourile celor mici.

Caravana Îmbrățișărilor este un proiect prin care sute de copii se bucură, cu ocazia Crăciunului, de cadouri pregătite de echipa dm și voluntarii MagiCAMP. Pachetele pentru cei mici conțin de la produse marcă proprie dm, până la jucării, care au fost alese cu mare grijă, pentru ca ei să se poată bucura de magia Crăciunului.

„În 2018, în tabăra MagiCAMP, Vlăduț și-a dorit o îmbrățișare. Ne-am decis să oferim câte o îmbrățișare fiecărui copil pe care l-am sprijinit pe parcursul anului și fraților lor, așa că la finele anului 2018 am pornit, cu voluntari, angajați din companii și membrii din echipa MagiCAMP, cu cadouri către 800 de copii, respectiv 370 de familii. Anul acesta 1.100 de copii din 400 de familii vor primi cadouri și zâmbete, prin campania „Caravana Îmbrățișărilor” MagiCAMP – Crăciun 2019. Ne dorim să avem, astfel, un alt proiect cu tradiție, care să aducă bucurie copiilor cu afecțiuni oncologice și să le arătăm familiilor acestora că nu sunt singuri. Mulțumim tuturor celor care ne sprijină, parteneri și voluntari, pentru a realiza acest proiect minunat!” - Cristina Ghiță, Manager Proiect Caravana Îmbrățișărilor

Parteneriatul a început în urmă cu un an, iar prin intermediul acestuia s-au desfășurat în mod constant, mai multe campanii menite să ajute persoanele care se confruntă cu diferite provocări financiare.

„MagiCAMP este o asociație pe care o susținem din toată inima și ne alăturăm, de fiecare dată când avem ocazia, proiectelor pe care aceasta le derulează. Pe parcursul anului, cu ajutorul voluntarilor și echipei noastre, am reușit să îi ajutăm atât pe copiii aflați în situații mai delicate, cât și pe familiile lor, fie că a fost vorba de o masă caldă, fie de un loc în căminul MagicHOME. Ne bucurăm că avem ocazia să facem parte din această poveste magică” - Daniela Jordanovski, Director Achiziții şi Marketing

Caravana Îmbrățișărilor este doar unul dintre proiectele pe care dm drogerie markt și MagiCAMP le desfășoară împreună. În această primăvară, cu ocazia zilei de 8 martie, în drogheriile dm au putut fi găsite și achiziționate brățări MagiCAMP, clienții fiind informați de faptul că, prin cumpărarea acestor brățări, vor contribui la asigurarea unei mese calde pentru un copil din tabăra MagiCAMP sau chiar pentru găzduirea părinților în căminul MagiCAMP, iar un număr mai mare de brățări cumpărate ar putea asigura alimente pentru o întreagă familie. De asemenea, în cadrul deschiderii a două noi drogherii dm, totalul încasărilor realizate pe parcursul a trei ore, a fost donat către proiectele asociației MagiCAMP.