Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Sunt genu' de om care mananca in picioare. In timpu' asta ma misc, flutur mainile, picioarele sau merg, fac piruete, dau din alea-alea-alea (nu din toate, nu se poate). Da, Gabi zice ca sunt "apucata", pai sunt...

Tre' sa fii linistit cat MANANCI, stiu. Da' mie imi vine sa ma pocnesc in cap ptr ca am ajuns sa mananc in fiecare zi...pentru voi suna ciudat, stiu. Sotul meu zice "nu conteaza ce zic eu? Ca esti sexy?". Nu, frate, nu conteaza. Mai bine schimb sexu' si scap si de blestemul s***lor scarbosi si prea mari. Nu sunt sexy, sunt SSG (Scarba, Sila, Greata). 

Obsedata sexual? Da. De al meu sot. Da, am numai sex in cap.

Daca mie nu imi place cum sunt, nu conteaza ce zice el. El face complimente, eu ma intristez. Hai ca dau p-afara de frustrare deja. 

Mama ei de viata...e frumoasa viata, asa cum e, cu tot cu faptul ca ma auto-sabotez. Dar am momente in care nu mai suport ca am corpul asta. 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

La' ca e bine ca am corpul asta. Ca daca nu era asa acu' nici nu eram in viata. Ce sa mai zic de vindecarea de care am avut parte? I am grateful. Si doar nu mananc fripturi si tort. Si nici prajit sau alte shituri. Cre' ca sunt frustrata ca ieri am bagat doar 150 de abdomene. Da' avand in vedere faptul ca sunt la menstruatie cred ca nu e atat de grav.

 

Si, mno, ce sa zic? Nu mai comentez, cre' ca unii rad ca eu zic ca ma supara faptul ca am ajuns sa mananc zilnic, o vreme nu am mancat zi de zi. Si acum mai sunt adepta postului intermitent sau chiar post doar cu apa cateva zile, insa nu asa des. E important ca incerc sa fac ceva. 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×