Sari la conținut
Forum Roportal
Welney

Sisteme spirituale?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

eu nu ştiam înainte de ce vor mulţi să fugă din ţară, iar cei fugiţi se prefac că ar fi uitat limba şi abia o mai îngaimă la vreun interviu. 

 

generalizezi aiurea 

 

daca nici acum nu stii de ce plecau (si înca pleaca) oamenii din tara lor,

înseamna ca esti pe lânga subiect.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu am crezut, înainte de 89, că românii vor democraţie şi capitalism / economie de piaţă, dar nu-i lasă ruşii şi favorizaţii lor - "nomenclatura".

 

De aceea, s-au revoltat, iar Armata a trebuit să apeleze la legea marţială ca să îl execute pe Preşedinte, responsabil pentru o represiune sângeroasă şi terorism.

Apoi, speriaţi, membrii de partid au mâncat carnetele de membru iar unii dintre ei au apărut la TV şi au zis că sunt emanaţi din Revoluţie şi că vor organiza alegeri.

 

Ceea ce au făcut emanaţii şi aleşii?

Au oprit de la "bun început" toate construcţiile, au stopat o mare parte din agricultură şi industrie, şi au sabotat economia naţională distrugând deliberat numeroase mijloace de producţie (presa nu zicea nimic, avea alte priorităţi de acoperit, cum ar fi femei goale).

 

Au "privatizat" jumătate din ce a rămas nedistrus, dar nu împărţind către români, ci prin vânzare către străini (?!)

Toţi banii obţinuţi au dispărut fără nicio urmă."(?!)

 

Au fost contractate datorii în monedă străină, banii pentru diverse contracte ale statului ajungând de asemenea la firme străine.

Plata datoriilor ar fi fost cea care ar fi impus devalorizarea monedei, adică jefuirea grosolană a tuturor românilor care mai aveau orice capital în lei.

 

Ăstimp, a fost organizată o mafie cu haine spirituale: cea mai mare poruncă este "iubeşte pe fratele tău vameşul ca pe tine însuţi şi dă-i jumătate din tot ce ai putea să câştigi". O serie de alte "amenzi" pentru "ciripit" aveau să îngroape definitiv orice acumulare de capital românesc sau de drept la exprimare liberă. Orice bancă de capital român a fost interzisă de legea mafiotă - vezi ce a păţit Becali.

 

Aşa au făcut românii capitalism, au cedat tot. Totuşi, pentru cunoscători, mai este. Pădure şi oameni. Aceştia din urmă pot fi torturaţi de la distanţă cu arme de la CIA/Pentagon şi vânduţi ca sclavi. Pădurea de neuroni din capul lor poate oglindi situaţia "fondului forestier", iar acesta, pe cea a altor fonduri, luate de vânt.

 

Dar ce să faci cu sclavii români? Afară de tot felul de experimente din domeniul antropologic şi transhumanist de orientare mengeliană, cel mai bine este să-i arunci în luptă. Dar care luptă? Ei au toate datele pentru a forma nu doar masa critică necesară unei societăţi 100% sclavagiste pe teritoriul natal, dar pot constitui o bombă murdară anti-UE. Afumarea uniunii cu "populaţie românească stricată" este acum uşor de făcut. Pe cei "plecaţi la muncă" îi chinuie mafia română, (probabil în colaborare cu alte ramuri ale CIA din EU), cu arme "spirituale" americăneşti (Dar, al cui este acest "Audi"?) ca să nu se permită altceva la aceşti "blestemaţi" decât să fie nişte marionete jalnice, nişte cerşetori, căpuşe sau criminali (spioni, montatori de aparate EM sau chiar ucigaşi, colectori de de"taxe") care scârbesc popoarele UE, făcându-le până la urmă să răbufnească - nu atât împotriva României cât împotriva Bruxelles-ului, care i-a blagoslovit cu asemenea "concetăţeni". Grosul populaţiei cerşetoare, beţive şi "boschetare" din EU este dat de români (şi rromi). Aceste probleme aparent domestice sau karmice au ca finalitate principală dezintegrarea UE - iată că deja englezii au fost suficient de dezgustaţi şi au votat închiderea graniţei.

 

Până la urmă, nu dizolvi cu turcii sau cu sirienii cât dizolvi cu sclavii români.

 

În sfârşit, chiar şi religia românilor se face de ocară dimpreună cu celelalte, preoţii lor dovedindu-se ignoranţi sau mafioţi. Dar cui sunt ei "juraţi"?

Sau, poate, tăcerea nu te face complice?

 

Situaţia aceasta pare să ceară renunţarea la orgoliul naţional pentru o uniune a drepturilor şi democraţiilor reale. Dar, dacă ratăm şi de data asta constituirea unui sistem sănătos, cum mai scăpăm de el?

 

Mafia mondială corupe statele cât de mult poate, furându-le hainele. Legea mafiotă este introdusă ca lege oficială, dar pe "uşa din dos", cu aparenţa unei "legi marţiale" semi-legitime. Acest fenomen se produce în SUA şi "rezonează" simultan în toate colţurile lumii.

 

De aceea statele "naţionale", oricare ar fi ele, se "ridică" mai mult ca nişte avione ce sunt doborâte dacă nu ascultă de turnul de control, decât ca nişte construcţii temeinice, cum se presupunea.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Marşul mafiei mondiale către o lume a statelor-marionetă (doar aparent "de drept" -suverane şi democratice) pare să uzeze chiar şi o agendă de "epurare" genetică pe măsură! adică o definire a "eugeníei" ca selecţie artificială a oamenilor favorizând obedienţa faţă de mafie (prezentată sub numele de "propria voinţă" a individului) şi nu faţă de Statul de drept comun, transparent, democratic.

 

Moartea părinţilor mei mă face să cred că sunt eliminate sistematic familiile fidele faţă de stat. Sub ideea, cel mai adesea falsă, că funcţionarii statului, la orice nivel, sunt nişte leneşi şi nişte paraziţi ("la stat se stă"), mafioţii caută ca, printr-o campanie de foarte lungă durată (peste trei secole deja?), să elimine însuşi fondul genetic al resurselor umane în mod natural necesare organizării de tip statal a societăţii. Se subminează Statul chiar la nivel de înclinaţii înnăscute ale omenirii! Asta explică şi asaltul sistematic la adresa popoarelor cele mai capabile să se organizeze şi să formeze state solide: nemţi, ruşi...popoare care, altfel, cu greu ar putea fi evaluate ca prime candidate la exterminare, nu-i aşa? şi totuşi au fost sistematic decimate sau judaizate (deca=yod) în ultimele două secole. Extrapolând, "deci", la nivel mondial, "ceva" ce îmi pare a fi un landmark mafiot de grad înalt, acestă "lege" de exterminare va duce la dispariţia ireversibilă a capacităţii omenirii de a crea state (oarecum în acord cu biblica retragere de către Dumnezeu a darului regalităţii făcut la un moment dat lui Israel), guvernarea mondială rămânând NU unor republici democratice cum speram noi până de curând, ci, după multe batjocoriri ale tentativelor la democraţie, unei organizări invizibile, misterioase, incontrolabile... o "naţia Revelaţiei", un fel de autoîndumnezeire care domină, ocult, peste un haos minuţios cultivat. (Acel Ordo ab Chao cu iniţialele O.K. , motto al gradului 33, număr cu gematria ebraică LeGe).

Păi, nu se "leagă"? Se leagă, dar câţi or să mai moară şi câţi or să mai fie înşelaţi...pentru ce? Căci pomul se cunoaşte după roade, iar acestea ce le vedem sunt deja ale "lor", nu ale regatelor sau ale democraţilor naivi.

 

Stau "aceştia"...pardon, activează în ascultarea rugăciunilor făcute de câte un naiv lui Dumnezeu, ca să constate mai apoi că n-au reuşit să ia locul lui Dumnezeu în relaţia cu credinciosul, chiar de s-au străduit să îl joace. Motiv pentru "ei" de îndelungă supărare şi apoi de batjocorire tot mai sarcastică a religiilor şi "credinţelor superstiţioase" ale popoarelor, mergând lejer până la blasfemie. "Noi suntem Dumnezeu căci noi am vrut să fim!", uitând că Dumnezeu nu poate fi decât bun şi iubitor de dreptate.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

...S-a încercat recent în România capitalistă a se turna spectacolul cu piesa "nu lăsaţi bani la nebuni" în care, nici mai mult, nici mai puţin decât eu, un cetăţean oarecare, eram în postura de a fi îmbiat a cumpăra tot felul de experimente, din cele ce am menţionat în postările despre "psihotronice". Eu, nu doar că nu am dat niciodată un sfanţ pentru aşa ceva, dar nici nu ştiam ce sunt acelea, mă uitam mirat în jurul meu şi nu mă înţelegeam cu nimeni cu nimeni. A trebuit să pierd şi după aceea nişte ani de autodocumentare în condiţii de tortură de tip "închisori CIA" până să înţeleg că sărăcirea românilor, impusă în "capitalism" mai mult decât era impusă în socialism, se cerea, chipurile "justificată" şi chiar putea fi "justificată" astfel: "poi, dacă ar avea mulţi bani, nesăbuiţii de români ar putea cumpăra de la mafia internaţională contracte pentru felurite crime psihotronice". Adică, nici nu se punea problema să mai fie lege, alta decât o persupusă lege mafiotă.

Poftim?

 

Va să zică, NWO plimbă "droguri" pe la nasul românilor, pe care le prezintă, dacă trebuie, ca fiind "daruri de la Dumnezeu", le îndeasă pe gâtul "clienţilor" ca "perioadă de încercare".... şi, apoi, tot NWO, cu mănuşa "autorităţilor române" sau măcar a unor "cetăţeni revoltaţi", îi împuşcă, îi chinuie şi îi întreaba de sănătate pe "clienţi", adicătelea "de ce le cumpără", exact atunci când NU le cumpără.

 

ŞI, "pentru CA TOTUŞI SĂ NU LE CUMPERE" nici pe viitor, LE FURĂ TOŢI BANII, ÎI COTONOGEŞTE PÂNĂ NU MAI POT MUNCI NIMIC ŞI ÎI ŢINE ÎN ÎNCHISORI "CIA" ÎN SCOP "PREVENTIV".

 

Fapt este că România masonică este cea care s-a făcut de kko de nenumărate ori până acum, de la înfiinţare, cu deportarea lui Cuza, apoi uciderea lui Eminescu, constanta trădare a alianţelor militare, uciderea preşedintelui pe motiv de anti-capitalism şi apoi chinuirea unor cetăţeni cinstiţi pe motiv că nu cumpără crime psihotronice cu bruma de avere rămasă din socialism.

 

De aceea i-am rugat pe români: scăpaţi de "clasa jurată"! Toţi "juraţii" voştri, indiferent de domeniu, formeaza, împreună, unii cu bună ştiinţă, alţii nu, un mare "pachet" închinat crimei internaţionale! şi nu de ieri de azi, ci de două secole. Acest lucru este confirmat de întreaga mea experienţă de viaţă, dar şi de întreaga istorie a României moderne. Sunt fapte în faţa cărora nu poţi decât să refuzi participarea.

 

Este păcat de un popor ca cel român să fie ţinut în "ţarcul NWO" numai ca să fie prostituat şi făcut de ruşine, secole de-a rândul.

Nu este singurul popor batjocorit: nici americanii sau englezii n-o duc mult mai bine. Dar, acolo unde aceia, să zicem, "au o karma de conquistador", românii au "hara-kiri". Renunţaţi la autodistrugere!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Foarte probabil, "Dumnezeul" fabricat de americani este o aplicaţie a "sistemului" "antirachetă". Chiar presa lor descria cum se anihilează rachetele inamice la viteze oricât de mari (ruşii se laudă cu mach 20). Cu raze MASER, la viteza luminii. Dar sistemul de ghidaj precis al acestor raze spre orice ţinte, de orice viteze, şi de penetrare a orice învelişuri DAR ŞI făcând un reglaj pentru economie de energie (se presupune că rachetele inamice vor fi lansate toate odată pentru a păcăli scutul antirachetă şi a îi depăşi energia electrică disponibilă pe moment pentru topirea rachetelor). Sigur că se lucrează şi la fabricarea de pachete uriaşe de acumulatori de energie electrică tot în acest scop militar, dar este o ocazie bună pentru dezgroparea măştii ecologismului.

 

Şi, dacă tot avem sistemul de mai sus, de ce să nu tragem... în oameni? Razele se reglează la orice frecvenţe sau intensităţi. De ce să nu le dăm în cap? Cu progresul neuroştiinţelor, de ce să nu le dăm exact ce vor/ce vrem, ca simţiri, gânduri, imagini...? Cu progresul capacităţii de calcul, de ce să nu le dăm la toţi? Şi, de ce nu, tot timpul? Şi, de ce nu, scenarii mai complexe, care să pară că purced din chiar capul lor? Sau, şi mai bine, de la Dumnezeu? Sau, mai bine, de la o "şcoală spirituală", contra cost?

 

Un sistem "antirachetă" a fost instalat şi în România, prin bunăvoinţa emanaţiei Revelaţiei.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 

Un sistem "antirachetă" a fost instalat şi în România, prin bunăvoinţa emanaţiei Revelaţiei.

 

îi spune NATO

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Şi, dacă tot avem sistemul de mai sus, de ce să nu tragem... în oameni? 

 

Vor fi roboti rusesti  ... Putin le fabrica deja ... de asta va fi reales.  Tine-te tare sa nu te recunoasca robotii transformatori dintr-un camion in soldat cu pumnu'tare  :haha:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Tot ruşii?

 

De ce le este românilor greu a face diferenţa dintre bine şi rău? Nu este nici măcar ca şi când Deveselu ne face americani. Şi nici că ăsta ar fi fost un lucru onorabil.

Acum, că ştim înşelăciunea, putem bine-mersi să cerem americanilor să-şi ia scutul înapoi şi să-l aşeze unde e nevoie de el.

Editat de Welney

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nişte criminali profesionişti ŞI "drogaţi" electronic (de parcă banii şi victoria minciunii nu ar fi un drog suficient), care au ajuns de nu fac nimic altceva decât parazitism și injectarea nesfârşită de vicii, "afaceri", "ìndrăgosteli" şi alte "construcţii" în creierul populaţiei-victimă, pe care o "protejează" aruncând vina "pe ruşi", şi din care ar vrea să-şi facă şi "mănuşile" (firme de securitate privată şi alte "masonerii").

 

Când "făcutele" sau "grăbitele" se arată, fireşte, fără rădăcină, îşi acuză victimele de "instabilitate", "lipsă de caracter", "lipsă de voinţă", "trădare" şi consideră că au dreptul să o ucidă. În general, trebuie să te prefaci un zombi reuşit ca să fii tolerat să trăieşti o vreme, asta chiar şi dacă n-ai făcut niciun angajament. Mai ales dacă n-ai făcut.

 

Asasinatul va fi o iradiere lungă în care victima este manevrată să "moară didactic", adică să pară că a murit din propria karma sau din viciile "înnăscute" de caracter.

Dacă se poate ca, în cădere", victima să fie în stare aglutineze şi altă prostime pe care să o "tragă în jos" sau să o pună în situaţia de "a-i plăti taxa de protecţie", cu atât mai bine. Încheind cu constatarea aceastei exploatări cerşetoreşti a propriilor victime muribunde şi a bisericii, aş zice: "ţigăneală 100% ! ", dar de ce să jignesc o etnie prin comparaţia cu NATO?

 

Psihologic, "securiştii" au aceleaşi probabile slăbiciuni peste tot în lume: "nobleţea rolului" lor pare a îndreptăţi orice invazie de orice fel. Iar mania controlului asupra oricăror elemente imprevizibile alunecă uşor în mania controlului asupra a tot ce mişcă...dacă s-ar putea, să nu mişte nimic altceva decât ce consideră securiştii "sigur" şi uşor de manipulat.

 

Cel mai distructiv lucru de pe mapamond este ca securiştii de orice naţie, armă sau denumire să fie lăsaţi să se ALIEZE, pe faţă sau nu. Masa critică pentru dictatura militară se formează cu siguranţă.

 

Unii soldaţi au furat hainele lui Isus, alţii alte haine. Aşa, şi? Au furat și caracterul?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×