Sari la conținut
Forum Roportal
Antonia Rapunzel

Vopsea semipermanenta

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Știe cineva cât durează vopseaua semipermanenta și la câte spălări se ia? Arde parul? Pe șaten se observa orice culoare? Va rog sa-mi răspundeți rapid. Vreau sa mă vopsesc în vara și nu stiu prea multe detalii despre aceasta vopsea.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

De la prima spalare deja se cunoaste culoarea spalacita ce a lasat in urma, ca nu rezista nimeni vara multe zile fara sa se spele pe cap.

Ca arde parul sau nu, depinde de la par la par, sau alte efecte secundare insa dupa parerea mea NU se merita de folosit aceasta metoda de vopsire ca se arunca doar banii.

Nici vopsitul permanant nu dureaza un secol ca se vad radacinile imediat si la decolorare contribuie si samponul folosit sau si alte produse pentru a da volum sau etc.

 

Nici chiar ondulatiile permanente nu sint de lunga durata!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu arde parul, dureaza in maxim 2 saptamani apoi isi pierde din intensitate.

Ce culoare vrei sa pui peste saten? Pentru ca e important. Citeste pe produs pentru ce tip de par e culoarea pe care o vrei. Unele culori cer decolorare si pe produs scrie asta.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca vrei culoarea ca in fotografia de pe cutie iti trebuie decolorare, daca e o culoare mai aprinsa/deschisa. Daca e ceva inchis, fara decolorare. Eu m-am facut cu "Rave Red", "Verde Dubstep" (care m-a dezamagit total si la cateva zile dupa vopsire mi-am bagat capul in albastru de metilen, sa iasa intensa culoarea) si cu "Techno Red" de la Loncolor, in urma cu cativa ani. M-am decolorat inainte, ca sa iasa rosu-rosu, ca pe cutie. Ambele m-au tinut o luna si ma spalam pe cap des, mai mult se lua vopseaua de la transpiratie, caci era tot vara. Nu arde parul, poti avea insa reactii alergice, ca la orice vopsea. 

  • Like 1
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×