Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

las-o 4 saptamani fara sa dai niciun semn. Daca dupa 4 saptamani ajungi la concluzia ca nu poti fara ea, si ea ajunge la aceeasi concluzie, atunci o sa stiiti cum e unul fara altul si n-o sa mai aveti idei de a va razbuna unul pe altul.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pai problema este si la mn pt ca tot timpul stau trist si suparat...ea spune ca ma vrea dar a zis ca nu mai poate sa stea asa cu mn pt ca o demoralizez si pe ea si sta si ea suparata...mi-a spus ca nu poate sa stea fara mn chiar daca spune asa...dar nus ce sa mai cred...nici ea nu prea ma mai baga in seama...probabil asteapta sa o mai sun si eu nu numai ea...seara sta si vb cu unu..am intrebato daca vrea sa fie cu el si daca vrea sa iasa cu el dar a spus ca nu o intereseaza si ca nu o sa iasa...dar cred ca la un moment dat o va face iar asta cred ca o sa ma termine...

Editat de Spedyy

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Poti sa faci un...rezumat??? (io vreau sa aud dialogul dintre cel ce a inventat 'DRAGOSTEA" si cel ce a inventat "P.I.B'.-ul). 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sincer nici eu nu sunt chiar atat de lamurit...dar dupa cum am mai spus inainte sa fie cu mn a fost cu un baiat care a incercat sa... de atunci a ramas cu o trauma mare chiar si acum dupa 2 ani...a fost greu la inceputul relatiei pt ca avea o mare instabilitate psihologica, tot timpul se despartea de mn (aproape in fiecare zi) nu mai zic ca viata ei sexuala era la pamant de tot..ii era frica..dar dupa am prins un loc de munca de unde tot timpul veneam obosit si stresat si cand ma intalneam cu ea nu era nevoie decat de o scanteie din partea ei ca sa ma aprind. Cea mai mare prostie a mea este ca atunci cand ma enervam atat de tare plecam de langa ea ca sa nu o jignesc sau alte chesti (acasa) iar ea nu a suportat niciodata asta...pana ultima data cand am facut iar prostia iar de atunci sunt 2 luni in care numai trist si suparat sunt pt ca spune ca nu ma mai vrea (de fapt ne-am tot impacat si despartit). Acum din cate am traso de limba, vb cu unu pe fb doar ca sa imi faca in ciuda pt ca stie ca nu suport...iar daca ii spun sa termine spune ca daca ii spun asta mai rau face. Cum am mai spus problema este la mn pt ca tot timpul am stat trist si demoralizat in fata ei cand ne-am intalnit...si asta o afecteaza si pe ea si spune ca nu vrea sa mai fie suparata vrea sa fie linistita...numai ca atunci cand face chestiile astea nu pot sa ma abtin sa nu fiu asa...si face si mai rau...Sincer chiar nu stiu ce sa mai cred pt ca acum imi spune ca nu o sa mai fie niciodata cu mn dupa imi spune ca daca termin cu astea o sa fim...sunt dezorientat total si nu stiu ce sa mai cred pt ca stiu ca ma iubeste mult...eu am fost langa ea cu intamplarea aceea, nici macar perintii ei nu stiu...si stiu ca inainte ma iubea atat de mult incat era in stare sa faca orice, acum nu..

Spunetimi voi ce sa mai cred si ce sa nu? Ca eu sunt total pe dinafara...nu mai inteleg nimic. Eu cred ca ceva ceva este...nu a schimbat parola de la fb si ma lasa sa vad...nu a sters pozele cu mn dp Facebook, nu imi blocheaza nr chiar daca eu i-am cerut.

Editat de Spedyy

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ma rog oricum a zis ca vrea sa isi vada de viata ei si a zis ca si eu sa imi vad de viata mea...tar spune ca ma iubeste...vrea sa o las in pace...o sa imi fie greu pt ca m-am atasat mult de ea si ne petreceam zilnic timpul impreuna...sper sa pot sa trec peste...tot ce mai sper acum este ca daca ma iubeste sa se razgandeasca in privinta cu ala care vb pe fb...tot timpul mi-a spus ca nu o sa ma lase si ca nu poate sa stea fara mine chiar daca se enerveaza pe mn si imi vorbeste asa...dar eu nu mai cred chiar mi-am pierdut toata speranta.

Editat de Spedyy

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Du-te in Costinesti si cobsoleaza-te. Sa ne zici la intoarcere cum a fost

 

Pai asta nu este o problema avand in vedere ca sunt la 5km de costinesti:)) dar din pacate inca este gol. Ma rog...am fost in vama:)) dar, ieri dupa ce mi-a spus sa imi vad de viata mea si ea de viata ei chiar nu am mai cautato dar tot ea ma cautat...si nu inteleg DC? spune ca nu ma mai iubeste cum ma iubea o data dar tot ma cheama sa ne întâlnim, ma saruta, imi spune ca ma vrea..:)) dar cred ca ma cautat din cauza ca ala nu mai vb cu ea pt ca ia spus ca nu vrea deocamdata sa se vada cu el :(din cauza ca ii este frica de atunci) cu mn sa obişnuit dar cu alti baieti ii este frica iar ala ia spus ca daca are fobii ar fi mai bn sa nu mai vorbeasca si nu a mai bagato in seama...dar sunt sigur ca tot o sa vb iar, tot o so bage in seama la un moment dat...si dupa tot eu o sa imi fac rau deoarece ieri chiar am fost mai hotarat ca niciodata sa o las sa isi vada de viata ei dar când m-a cautat iar ma intors pe dos.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca nu m-ai inteles de ai scris atata.... Repet acum pe limba ta:

 

Dute in Costinesti si consoleazate. Sa ne zici la intoarcere cum a fo-st

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×