Sari la conținut
Forum Roportal
Geta Hutanu

Cursuri gratuite pentru parinti

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Incepand cu luna aprilie Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism (AITA) propune parintilor o serie de worksopuri  gratuite.


Va fi o serie de 4 module in data de: vineri 10, vineri 17, vineri 24 si joi 30 aprilie, intre orele 14.00 si 17.00


Aceste cursuri vor fi sustinute de echipa AITA: psih. Daniela (Martinescu) Gavankar, expert in autism si psih. Andreea Matauan, analist comportamental.


Workshopurile vor avea desigur un caracter practic si vor aborda situatii din viata de zi cu zi a unei familii care are unul sau mai multi copii cu autism.


Modulul I, in data de vineri 10 aprilie va aborda problematica dificultatilor de alimentatie, somn,  la copilul cu autism, autonomie personala in generala.


Modulul II, in data de vineri 17 aprilie va aborda problematica sigurantei copiilor si a comportamentului in comunitate, pe strada, la magazin.


Modulul III, in data de vineri 24 aprilie va aborda problematica tulburarilor de comportanent, agresivitate, autostimulari.


Modulul IV, in data de vineri 30 aprilie va aborda problematica dificultatilor de comunicare, generalizare si socializare in diferite etape ale vietii.


Scopul acestor workshopuri este acela de a ajuta familiile sa inteleaga mai bine cu ce se confrunta copilul, de a stabili o serie de obiective si de a lucra pentru atingerea lor, si a-l ajuta mai eficient in eforturile lui de a face fata dificultatilor cu care se confrunta zi de zi acasa, la gradinita, pe strada etc. De regula parintii prezinta situatiile dificile astfel: “nu stiu de unde sa incep”, “am incercat totul”, “nu stiu ce sa mai fac”, “nu mai am nervi si energie sa fac ceva” – si rolul nostru este acela de a-l ajuta sa gaseasca resurse acolo unde pare ca nu sunt, pentru ca atat copilul cat si familia sunt o resursa!


Asociatia AITA se afla in Bucuresti, in zona Piata Muncii, Str. Alexandru Magatti, nr. 5, sector 3.


Inscrierile se fac la tel: 021. 3351536 sau email officeaita@yahoo.com


Detalii si informatii pe www.autism-aita.ro


Va asteptam cu drag!


Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×