Servicii profesionale de dezinfectie: executie rapida, igienizare completa

Servicii profesionale de dezinfectie: executie rapida, igienizare completa

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguridezinfectie
Ultima actualizareJoi 15 octombrie 2020
Vizualizari256

Voteaza & Distribuie

Descriere

In aceasta perioada impactata de pandemia cu noul virus COVID-19, dezinfectia este cuvantul de ordine. Cu cine merita sa colaborezi pentru igienizarea birourilor, a firmelor, a restaurantelor, a gradinitelor sau a locuintelor? Ei bine, iti aducem in atentie cei mai buni specialisti in dezinfectie Valcea.

Afla care sunt acele elemente care iti indica profesionalismul, atunci cand cauti acest gen de furnizori de servicii. In cine sa ai incredere si de ce, daca iti doresti igienizarea completa a spatiilor, descoperi in acest scurt ghid.

Echipamente si solutii autorizate de autoritatile competente

Un aspect important in igienizarea spatiilor este utilizarea echipamentelor si a solutiilor autorizate de autoritatile competente. Aceste instrumente trebuie sa aiba un rol eficient in distrugerea formelor adulte si rezistente a microbilor si virusurilor si, in acelasi timp, sa creeze un mediu adecvat pentru sanatatea umana.
In realizarea procedurilor de igienizare se pot folosi echipamente precum, pompe cu pulverizare reziduala sau manuala, fogger cu ceata calda ULV sau atomizoare. Produsele cu spectru larg de actiune trebuie sa aiba avizul Ministerului Sanatatii, in mod obligatoriu, pentru a elimina riscurile asupra sanatatii umane. Produsele utilizate difera in functie de spatiul ce urmeaza a fi igienizat si gradul de infestare.

Expertiza in utilizarea celor mai eficiente metode de dezinfectie

Exista cel putin doua metode de dezinfectie utilizate in mod special de catre companiile DDD. Prima este pulverizarea suprafetelor cu substantele special dezinfectante. Se folosesc, atat pompe de joasa presiune, cat si pompe de inalta presiune, numite atomizoare. Aceasta metoda este foarte practica si des folosita, dar nu singura. O alta metoda este dezinfectia realizata prin nebulizare ULV – Ultra Low Volume.
La baza, aceasta metoda are un solvent apa, ce asigura o acoperire completa a suprafetelor vizate. Un avantaj al acestei metode este lipsa produselor care pot irita mucoasa, motiv pentru care se foloseste in mod special in interior. O alta practica este termonebulizarea, folosita pentru suprafete de mari dimensiuni, intinse.

Experienta in timp si proiectele in care s-a implicat echipa

Este foarte important sa colaborezi cu o echipa care are o experienta indelungata in timp in acest sector de activitate. Astfel, ai garantia ca deja a fost expusa mai multor tipuri de proiecte, si ca va stii ce abordare sa aleaga pentru a solutiona cazul tau, concret. Din fericire, in Valcea exista deja o companie cu peste 10 ani de activitate in industrie, la care poti sa apelezi pentru a igieniza spatii cu o larga arie de aplicabilitate: firme, restaurante, terase, scoli, gradinite, sali de sport, gospodarii, chiar locuinte si asa mai departe.
Este un al treilea indicator care iti va creste gradul de incredere in expertiza acestor companii specializate DDD. Mai mult, acesti specialisti iti pot oferi anumite recomandari avizate, ce te vor ajuta sa mentii igienizarea.

Agromadpest.ro, solutia nr. 1 in servicii profesionale de dezinfectie Valcea

Agromadpest.ro bifeaza toate criteriile de mai sus si este un bun partener in igienizarea spatiilor. De multi ani activeaza in acest segment de industrie si este una dintre cele mai apreciate companii DDD din tara. Daca vrei sa beneficiezi de cele mai profesionale servicii dezinsectie Valcea, dezinfectie si deratizare, ti-i recomandam, fara nicio indoiala. Folosesc cele mai noi echipamente si proceduri si substante care detin toate autorizatiile pentru uzul profesional. In plus, vei gasi o echipa de oameni deschisi, calzi si profesionisti, mereu alaturi de tine.


Date de contact:
Tel: +4 0722 271 302
E-mail: agromadpest@gmail.com