Stu' 13013 Raportează post Postat Martie 19, 2014 (editat) Ceva retete fara foc.. ..se poate? Editat Martie 19, 2014 de stupid_me Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Stu' 13013 Raportează post Postat Martie 19, 2014 eu vreau sa incerc. dar nu stiu cu ce sa incep.. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Ampera 10661 Raportează post Postat Martie 19, 2014 gazpacho in blender rosii 1kg, 1 castravete lung, 1 ceapa Rosie, 2 catei usturoi, putina telina, patrunjel, paprica 1, sare, piper blenduiesti totul si se serveste rece Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Mr.Pervy McPervert 11555 Raportează post Postat Martie 19, 2014 (editat) Cheesecake cu ciocolată. Şi trebuie să mă recunoasca Sara drept master chef, că ea face numai ciorbă şi pui la cuptor. Pentru blat ai nevoie de 250 de gr biscuiţi digestivi, 10 gr cacao şi 125 gr de unt nesărat. Pentru cremă ai nevoie de 600 gr brânză philadelphia, 100 gr zahăr pudră, 230 ml de frişca lichidă, 130 de grame de ciocolată cu 50% cacao şi o altă ciocolată pentru răzuit, de care vreţi. Pisaţi biscuitii fin, nu cum ar face Sara, îi puneţi într-o tavă cu margini detasabile, alături de alea 10 gr de cacao şi topiţi untul, il puneţi peste, amestecati foarte bine, iar la sfârşit presaţi toată compozitia să fie compactă în tava, ca şi cum ar presa Sara turtele de noroi. Când aţi terminat operatiunea asta, băgaţi la frigider cam 10 minute blatul şi beţi un pahar cu apă pentru hidratare şi estomparea ridurilor. Puneţi 100 de ml de frişcă pe aragaz, la foc mic şi înainte să fiarbă, adică să dea în clocot dacă citeşte şi Sara, o luaţi de pe foc şi o turnaţi peste ciocolata aia cu 50% cacao pe care aţi şi maruntit-o şi faceţi o pastă de ciocolată, evident. Scoateţi mixerul din dotare (mixerul e ala de îl bagi în priză şi amestecă lucruri pentru tine, dacă citeşte şi Sara ) şi puneţi brânză, zaharul pudră, mixati bine, apoi incorporati frişca rămasă mixand continuu, cam 3-4 minute. Când aţi încorporat frişca, adăugaţi ciocolata topită mai devreme, mixati totul, adăugaţi compozitia peste blatul din frigider, nivelati, nu îl lăsaţi să arate ca părul Sarei dimineaţa şi băgaţi la frigider minimum o oră, apoi puteţi să radeti peste cealaltă ciocolată, să decorati cum vreţi şi nu mă mai interesează. Dacă puneţi fructe deasupra meritati să vă ramana în gât pentru sacrilegiu. Editat Martie 19, 2014 de Priapism 4 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Ampera 10661 Raportează post Postat Martie 19, 2014 dati-l afara! aia e reteta cu foc! Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Mr.Pervy McPervert 11555 Raportează post Postat Martie 19, 2014 Cum să fie cu foc mă? Nu e cu foc doar că topesti o ciocolată, nu e nimic fiert basically. Nor baked. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Ampera 10661 Raportează post Postat Martie 19, 2014 cand ai zis ca tre sa incalzesti ai fol foc. afara! si suspend ce balesc la prajitura aia 1 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Mr.Pervy McPervert 11555 Raportează post Postat Martie 19, 2014 Păi fă-o, chiar şi Sarei i-ar ieşi. Nu e cu foc, nu se pune o ciocolată topită. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Mr.Pervy McPervert 11555 Raportează post Postat Martie 19, 2014 .Poftim ampera şi decorată, ca să ramana intiparita în minte măcar.Da, frunzele-s de ciocolată.Muahahahhha. 3 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Ampera 10661 Raportează post Postat Martie 19, 2014 mda... zicea el bine soiman, romanii astia! Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri