Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Grand Grimoire – cartea demonica

 

Cunoscuta si sub numele de Red Dragon ( Le Veritable Dragon Rouge), aceasta carte descoperita la mormantul lui Solomon, a fost datata cu aproximatie in jurul anului 1522 AD, unii teoreticieni sustinand ipoteza scrierii sale cu mult mai devreme.
Considerata una dintre cele mai faimoase carti de magie neagra, Grand Grimoire dezvaluie in paginile sale, arta de a controla spiritele celeste, aeriene, terestre si infernul.
Catalogata un manual de magie, prin invocarea lui Lucifer si incheierea unui pact cu diavolul, aceasta carte este venerata in ritualurile lor de catre practicantii de voodoo.
Mai mult decat atat, cartii ii sunt atribuite forte supranaturale, deoarece nu poate fi arsa, taiata, strapunsa sau rupta, dovedindu-se prin caracteristicile sale, o carte fantastica.
Considerata singura carte ce poate atrage un numar mare de demoni, cartea dezvaluie in paginile sale locatii exacte ale relicvelor biblice, minuni considerate supranaturale de catre muritori, dar si schite personale ale fetelor lui Iuda Iscarioteanul sau Iisus Hristos.
Desi este considerata o carte de magie neagra, prin natura lucrurilor fiind perceputa ca diabolica, se naste o anumita contradictie, avand in vedere ca doar cei care invoca raul sub pretextul de excelenta, pot declansa haosul cu buna stiinta.
Mai multe pe http://religionact.blogspot.be/2013/11/grand-grimoire-cartea-demonica.html unde sper sa gasiti subiecte interesante.

Editat de Manucristina

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Inainte sa faci anumite afirmatii ar fi indicat sa te documentezi putin si cu asta ma referi la religia de origine africana numita Voodoo (sau Vodou) care nu are absolut nici o legatura cu satanismul, Lucifer & Co. Prea mult Hollywood dauneaza cunostintelor generale.

Unul dintre cele mai triste si daunatoare chestii in lumea asta sunt preconceptiile si informatiile eronate care circula in societate, in legatura cu o multime de lucruri.

Editat de Naeema
  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sa facem putintica lumina asupra subiectului. Let there be light, dupa spusele Domnului. grin.gif

 

Scormonind pe Gugal dupa informatii pertinente despre acest manuscris, am gasit aceiasi poveste expusa de autoarea topicului, insirata pe diverse bloguri de catre diverse persoane. Aparent un intreg epidemic de copy-paste.

Pe un alt blog insa am dat de ceva mai multe detalii si m-am ostenit sa traduc in rezumat...cu ajutorul lui Gugal Translate desigur, care face mai multa varza dintr-un text decat sa-l traduca. But I digress.

Asadar...

 

" Aceasta (teorie conspirativa) se bazează pe faptul că așa-numitul "Grand Grimoire" (aka Red Dragon sau Evanghelia lui Satan) există. Biserica Romano-Catolică pretinde în mod oficial ca detine acest manuscris in arhivele secrete ale Vaticanului, dar niciodata nu l-au expus publicului. Este fapt că manuscrisul a fost descoperit în Ierusalim în 1750, în mormântul lui Solomon, scris ori în ebraica biblică ori aramaică. Manuscrisului nu i s-a atribuit o datare pre 1750, cel putin nu de catre Biserica, dar cartea în sine este inscripționată cu data de 1522 AD . Teoreticienii susțin că a fost copiata în acel an dintr-un manuscris scris în 1200 AD sau mai devreme. Cea mai recenta dovada despre existenta acestui manuscris provine din scrierile lui Honorius din Teba, personaj a carui existenta insa, nu a fost dovedita in mod incontestabil. Acest Honorius poate să fi fost Papa Honorius III (1148-1227). Despre personajul Honorius din Teba se crede că ar fi scris ceva numit "Sworn Book of Honorius", scriere din care Marele Grimoire ar fi fost derivat sau care chiar este Grand Grimoire-ul insusi.

 

Teoria susține că Honorius ar fi fost insusi Satan sau posedat de Satan pentru a scrie cartea. Acesta conține instrucțiuni cu privire la evocarea lui Satan în orice moment în orice loc de pe pamant pentru diverse intenții insidioase. Cuvântul "grimoire" in sine denotă un manual de magie. Orice fel de magie, fie buna sau rea. Se spune ca o mare parte din așa numite copii ale cartii, sunt în circulație în întreaga lume, dar ca nici una dintre acestea nu ar conține cuvintele adevărate ale adevaratului Grimoire. "

 

Concluziune: Cine vrea sa afle mai multe despre Marele Grimoire, este rugat sa contacteze arhiva Vaticanului la numarul 1-800-HOLYBULLSHIT (465928557448).

Editat de Naeema
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×