Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

5 alimente pentru un abdomen plat

Postări Recomandate

 

5 alimente ce te ajuta sa ai un abdomen plat

  • 5-alimente-ce-te-ajuta-sa-ai-un-abdomen-plat-120x80-2713.jpgGrasimea din jurul taliei poate conduce la boli de inima si hipertensiune arteriala, acestea fiind doar doua dintre problemele cauzate de colaceii de pe abdomen. Afla ce alimente poti consuma pentru a accelera arderile si a scapa de grasime.
     

  •  
    Daca vrei sa ai un abdomen de invidiat si sa te mentii in forma, este necesar sa combini exercitiile fizice cu mancarea sanatoasa. Iata cele cinci alimente care te vor ajuta sa te simti excelent in pielea ta si, de ce nu, sa arati grozav in costumul de baie:
     
     
     
     
    Iaurtul
    Iaurtul, precum si alte produse lactate cu continut scazut in grasimi si bogate in calciu, pot sprijini pierderea de grasime. Calciul ajuta organismul sa arda grasimile.
     
    salata-de-castraveti-cu-iaurt_120.jpgSalata de castraveti cu iaurt va contribui la mentinerea siluetei in cel mai placut si racoritor mod.
     
     
    Broccoli
    Continand cantitati importante de vitamina C si fibre, broccoli te ajuta sa scapi de grasimea nedorita. Consumul de broccoli iti permite, de asemenea, sa arzi mai multe calorii atunci cand organismul incearca sa digere continutul ridicat de fibre.
     
    salata-de-broccoli-cu-usturoi_120.jpgSalata de broccoli cu usturoi poate fi o garnitura sanatoasa si originala pentru un fel de peste sau carne de pasare.
     
     
    Kiwi
    Un fruct mare de kiwi ii asigura organismului tau cantitatea dubla de vitamina C de care are nevoie zilnic. Vitamina C, in combinatie cu exercitiile fizice, accelereaza capacitatea de ardere a grasimilor.
     
    kiwi-la-borcan_120.jpgAceasta interpretare culinara a pretiosului fruct merita retinuta: Kiwi la borcan.
     
     
    Ouale
    Deficientele de proteine sunt asociate cu depozitele de grasime. Proteinele ​​si aminoacizii - aflate in oua si alte alimente de origine animala, cum ar fi carnea - contribuie la distrugerea tesutului adipos din organism,
     
    salata-germana-cu-oua_120.jpgSalata germana cu sunca si oua este un pranz suficient pentru cei care isi, fac griji pentru silueta.
     
     
    Pestele
    Pestii precum somonul si tonul contin Omega3, element ce poate stimula metabolismul. Grasimile din Omega 3 provoaca organismul sa consume un numar ridicat de calorii pentru a incalzi corpul, iar acest lucru conduce la pierderea de grasime.
     
    somon-fume_120.jpgIata un aperitiv minunat, aspectuos si plin de Omega 3: Rulouri de somon fume.

 

http://www.culinar.ro/articole/hraneste-te-sanatos/5-alimente-ce-te-ajuta-sa-ai-un-abdomen-plat/195/2713/?utm_campaign=nlzilnic&utm_medium=newsletter&utm_source=nl12.06.2013&utm_content=introducere/

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×