Sari la conținut
Forum Roportal

Ravl

Gold Member
  • Număr conținut

    18322
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de Ravl

  1. ceva ce v'a impresionat ... prin măreţie, arhitectură , etc .
  2. Ravl

    Dezbraca'l pe userul de mai sus

    Toata lumea vrea sa imbrace . Eu vreau sa dezbrac. Deci, hai sa vedem ce fantasme erotice au roportalienii . :P
  3. Dragostea... poti simti fiorul ei ...doar soptindu-i numele, doar gandindu-te la momentele unice pe care ai dori sa le traiesti...la patima ce o insoteste, la gesturile mici, insa importante...gesturi pe care nu le-a mai facut nimeni pentru tine... ele conteaza insa ce este ea... o implinire a propiului tau sine... o implinire,un sentiment - care de cele mai multe ori iti poate da aripi, poti zbura... ...sau poti sa te prabusesti in adancul sufletului...provocandu-ti doar suferinta. dar daca totul nu este decat o vesnica manipulare... fiecare are o propie proiectie mentala despre un el, sau o ea... un ideal, il gasim , sau asa credem. insa nu este exact ceea ce ne-am imaginat... si atunci constient sau nu ...incepe manipularea, insesizabila...doar din dorinta sincera de a transfera imaginea mentala asupra celui drag...de a-l ajuta, sa devina ceea ce tu doresti defapt... ... dincolo de sentimente, de iubiri fierbinti, de cuvinte si juraminti , de lacrimi si bucurii, vine un moment cand manipularea devine constienta... doar din dorinta de ne satisface atat sinele cat si eul... poate nu realizam, poate eu gandesc gresit... poate... insa ganditi-va de doua ori , inainte ...de a raspunde... priviti in adancul sufletului vostru...
  4. voi cand puii vostri impodobiti bradul ? ... si cu ce ? :flowers: are vreo insemnatate speciala bradul ? :focus:
  5. Ravl

    REGRETE

    Nu ascund ca am deschis acest topic cu intentia de a castiga marele premiu. Ca veti dori sa postati sau nu , decizia va apartine . Oare cati dintre noi nu si'ar fi dorit altceva de la viata ? Si totusi, undeva pe traseu ne'am ratacit . Unde anume ? Eu am regretul ca in 90' am renuntat la ASE ,puteam fi acum altundeva d.p.d.v. social .
  6. Ravl

    Bunăciuni

    ca să nu sufocăm topicurile dedicate fotografiei ... shopping
  7. Ravl

    Doar ... emoticoane

    moama... ce face plictiseala ... :spiteful:
  8. Aud tot mai des sintagma "falimentul tarii" , da' puii mei ... Romania e un SRL de doi bani , cum sa falimenteze ? hmm ... si daca ne da afara ? ... din tara, desigur . :scooter: De ce masina de propaganda arunca astfel de absurditati pe piata , in ce scop ? In fond sigur , e criza ... iar deficitul bugetar va fi mai mare - dar de aici, pana la declara falimentul unei tari ... . a ... si subiectul cu armele , vai ce dragut . Oare nu tot baietii aia din serviciile speciale au dat lovitura ? :flowers: Ca nu'l vad pe Patraulea sau badea Gheorghe dand lovitura asta . Intrebarea este : in ce scop s'au ciordit ? cat despre buget ... :vampire:
  9. Ravl

    Orasul tau

    Constat că dincolo de mizeria cotidiană, obiectivul aparatului poate surprinde şi lucruri frumoase :) R
  10. Ravl

    Idei

    nu de putine ori am fost in pana de idei, carte de bucate ... ioc, asa ca... voi ce ati vrea sa mancati azi ?
  11. Ravl

    Vocea Romaniei

    Sunt dezamagit. Favoritul meu Lucian Darie a fost eliminat . Nu ma pricep foarte bine , insa inclin sa cred ca partenera lui a fost mai buna aseara . Al doilea favorit este Marcel Lovin, dupa care sunt lesinat ... la propiu . Si cum sa nu fi, cand canta cum canta ... . Hai sa va vad, voi ce preferati aveti ? :)
  12. Ravl

    Am nevoie

    Ok , am luat un vin care are o culoare apropiata de cea a sangelui , insa e prea diluat . Cum as putea sa'l ingros putin , sa'i dau o vascozitate apropiata de cea a sangelui ?
  13. Ravl

    Frecatorii de menta

    pai... cam frec menta, in cel mai romanesc stil si ma gandeam sa punem de-un partid , acela al frecatorilor de menta, la munca sau acasa ! :offtopic: deci... primim inscrieri ! 8)
  14. Ravl

    Sexul oral.

    fara a dovedi lipsa de respect pentru oricare dintre voi, ca va citii acest topic, intrebarea aceasta se naste din dorinta de a ne cunoaste cat mai bine. este evident faptul ca majoritatea dintre noi facem, ceea ce numim sex oral, felatie, cunillingus, sau cum vreti sa-i spuneti. insa cati merg pana la finalizarea actiunii si apoi ce gust are? pentru noi barbatii ,problema e la fel de complexa. nu toti acceptam s-o facem oral si evident ca nu putem chiar cu oricine. cat despre gust. foliculina ce se revarsa din interiorul vostru difera prin cantitate, gust( de la acid de baterie, mergand pana la mirosul de banana), s.m.d. deci sincer... al vostru....
  15. Hmm, deci vă întâlniți la cimitir?!
  16. Ravl

    A opta intalnire Roportal

    Da, una dintre cele mai placute intalniri , pot sa confirm asta . Poate cam scurta , da' ce stiu eu ... . :D Sa stii !
  17. Ravl

    Bazar Roportal

    Sunt dezamagit. Nici o pereche de chiloti purtati ... . :D
  18. Ravl

    Cand a fost ultima oara cand...?

    Acum vreo 4 ierni . Ai cumparat flori ?
  19. Ravl

    Avatarul anului - concurs pe bune

    1.Arana, ca'i sora'mea si sa ramana premiu' in familie . 2. Amarena, pentru ca si'a imbunatatit avataru'. 3. Blues, pentru ca'mi aduce aminte de'un bar. 4. Rodica, pentru fidelitate . Are vaca aia de ceva ani ... . 5.SSS, pentru ca are propia'i poza la avatar . :D
  20. Ravl

    Sa aproximam in procente

    bati, clar ! :)
  21. Ravl

    Evitati cuvintele DA si NU

    mai am de muncit in directia asta . Fumezi ?
  22. Ravl

    Sa aproximam in procente

    intre 30% si 50 % , depinde de situatie .
×