Apartamente noi in Brasov

Detalii

Telefon
0368461120
Social links
Pret
1.100 EUR
Categorie
Anunturi constructii / amenajare
Modificat
acum 3 ani si 4 luni
Vizualizari
831

Voteaza & Distribuie

Descriere

Esti in cautarea unui apartament nou in Brasov pentru a locui sau pentru a investi?

In 2007 am adus pe piata imobiliara brasoveana conceptul de proiect rezidential de tip „ quality” la preturi accesibile. Dupa mai multe proiecte reusite, in 2016 am demarat Urban Residence si continuam sa credem in constructii responsabile, subliniind colaboratorilor ideea "Calitatea nu este un lux".

Toate proiectele Urban Invest sunt gandite pentru viitor, pregatite pentru oameni cu un stil de viata dinamic, adaptate nevoilor cotidiene prin amplasament excelent, compartimentare inteligenta si finisaje la cele mai inalte standarde.

Finisaje apartamente:

Gradina interioara, cabinetele medicale si farmaciile, precum si cabinetele stomatologice alaturi de proximitatea de gradinita si afterschool transforma Urban Residence intr-unul dintre cele mai cautate proiectele imobiliare din Brasov. Atunci cand spui "apartamente noi Brasov", te vei gandi la comunitatea Urban, la cele mai bune oferte, la o retea extinsa de parteneri si la consiliere dedicata, care te va ajuta fie sa te adaptezi stilului de proprietar si locuitor in ansamblul residential, fie ca investitor.

Despre Urban Invest

Una dintre caracteristicile principale ale unei constructii este durabilitatea. Suntem responsabili fata de clientii nostri si de aceea ne dorim sa le oferim un viitor sigur, pentru multi ani. Incepand cu structura de rezistenta, fiecare alegere este fara compromis.

Filtre

Tip anunt: Oferte