Sari la conținut
Forum Roportal

DORO

Full Members
  • Număr conținut

    449
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de DORO

  1. DORO

    Vindecarea cu Bionergie

    Nici nu stiu daca a fost potrivit sa includ acest topic aici, poate se potrivea si la medicina... In zilele noastre intalnesti tot mai des cabinete particulare care se ocupa cu aceasta... credeti in eficienta acestui tratament ? Ce parere aveti ?
  2. Stau si ma crucesc uitandu-ma la stirile de la TV ce crime oribile au loc in ultima perioada in Romania, iar ce doare mai tare e ca victime cad si fetite nevinovate, sunt omorate cu bestialitate de catre unii care, cateodata, sunt lasati in libertate din "erori judiciare". Ultimul caz a fost de 2 zile cand a fost gasita Larisa, fata data disparuta, intr-o ghena de gunoi, omorata de un individ care mai agresase sexual inainte 2 persoane. M-a impresionat, in acelasi mod, crima impotriva intregii familii Ion, cand fetita lor a fost ingropata de vie alaturi de parintii ei, inca purtand uniforma scolara. Oare asemenea viermi ai societatii merita sa traiasca dupa asemenea fapte oribile ?
  3. DORO

    ford shelby cobra

    ford shelby cobra
  4. DORO

    mercedes mc.laren concept

    mercedes mc.laren concept
  5. DORO

    lamborghini

    lamborghini
  6. DORO

    Raportul Tismaneanu

    Nici o problema... e Ok sa nu ai aceeasi opinie... noi doar dezbatem, ca in rest suntem doar pioni pe tabla de sah a politicienilor... nu depinde de noi pe ce patratel suntem mutati :haha: Ai dreptate, imaginea si realitatea ar trebui sa mearga in paralel, sa existe un echilibru perfect intre ele; dar aceasta situatie reprezinta IDEALUL... nici o tara, indiferent care, nu a ajuns la acest ideal... adica imaginea ar trebui sa fie intotdeauna MACAR egala si nu sub realitate !! De ce am zis ca trebuie sa fim atenti la imagine ? Simplu ! Uita-te cum e reprezentata Romania in exterior: avem copii orfani care stau prin canale, SIDA e peste tot unde mergi, in casele de copii domina mizeria si nepasarea, romanii care pleaca afara doar la furat si jefuit se gandesc, etc.; sa-ti aduc aminte de Italia sau Spania, unde ziarele au scris tot felul de porcarii despre noi ? Altceva, poate mai lipsit de importanta ca si celelalte: pe net, incearca sa cumperi pe site-urile oficiale tricouri sau echipament original al echipelor nationale (ca suntem destul de celebri acum la fotbal, ar fi un plus pentru a face reclama pozitiva tarii!); gasesti echipe nationale de prin Africa sau Oceania, in schimb... iti ramane sa mergi sa cumperi "chinezarii" de prin piata... ce facem cu cei care nu le pot procura nici pe alea, romani aflati prea departe de tara (cazul meu) ? Turismul ? Aici balanta cade TOTAL in favoarea imaginii(intr-un fel, normal), ca in realitate... gasesti camere de hotel pe litoral la preturi enorme si conditii... de un sfert de stea, dac-ar fi sa le dam calificativ ! Deci, imaginea cade sub realitate (vorbind in general, pentru ca sunt si locuri super!) si... bye,bye, business ! La fel se-ntampla si in cazul circului lui vc... nu ne putem permite ca imaginea tarii (mai ales in politica) sa cada sub realitate, mai ales acum, cand incepem sa impartim carti de vizita prin Europa... Cam la asta m-am referit eu, fara suparare... scuze de repetarea cuvintelor "imagine" si "realitate"
  7. DORO

    Stiri: Echipa de fotbal la Vatican

    Vai de ei daca ajung in cupe cu noi... daca si inteleg ceva romaneste... cade cerul pe ei de atatea "laude" din tribune !! Va trebui sa vina cu TIR-ul de tamaie si cadelnitze pentru spectatori !! :crazy: :doh:
  8. DORO

    Raportul Tismaneanu

    Aditza baiete... nu te mai agita degeaba si citeste mai bine ce-am scris (pe scurt,ce-i drept), am facut referire la raport :doh: N-are importanta... e reprezentantul Romaniei... ca a fost beneficiar al comunismului; pai sunt o treime din tara (daca nu mai mult) care au fost la fel; pe cine crezi ca intereseaza de persoana lui base din afara ? Ei citesc sau asculta raportul presedintelui, mai vizioneaza un circ cu clowni si gata... Noi de imagine ducem lipsa in afara si tocmai aici trebuie sa lucram din greu...Ca de imbecilitati de genul Wc tudor nu avem nevoie... Pai daca tu te multumesti cu faptul ca asa ceva se-ntampla prin China sau Japonia... no comment; de-aia o ducem noi asa bine, ne multumim cu "lasa, mai rau sa nu fie!" si continuam sa calcam in r****t in continuare... ca-i mai bine, decat sa inoti in el ! Plin de comunisti... parca-l aud pe wct... comunismul e rasuflat demult, mai ales la noi; acum e folosit pentru impins si dat din coate sa se ajunga la putere, primul lucru cand se vrea a da la o parte pe cineva din lupta politica e sa-l condamni ca e comunist ! Si sa urli tare, sa fii auzit de opincari sa te si creada !! Sunt alte timpuri si alte probleme de rezolvat, nu e timp de pierdut cu asa ceva... Inca o idee: nu-l simpatizez deloc pe base... dar e presedintele tarii, ales democratic ! asta conteaza in exterior si nu stiu ce om politic aflat in Parlament crede ca e potrivit sa strigi in gura mare pe holuri "m-am saturat de betzivul asta !" doar Pfaizer asta de vadim e in stare de asa ceva!
  9. DORO

    Raportul Tismaneanu

    Eu am impresia ca, tinand cont de procentul pe care l-a obtinut la precedentele alegeri, numarul mare de "tampiti" pe care-l are in acest prm (chiar sunt surprins ca acest Mickey Mouse are loc in Parlamentul Romaniei !), lipsa de prea multe solutii si altele, pot fi un semnal de ingrijorare in acest sens... Personal, nu-i dau sanse prea mari la viitoarele alegeri, dar... inca are adepti care-i incurajeaza purtarea sa... OK, fiecare are dreptul sa aleaga pe cina vrea, insa aici e vorba si de imaginea proasta pe care o da Romaniei; as dori ca acea parte a romanilor sa realizeze ca partidul-mascarici nu merita nici macar un scaun in Parlament iar locul nebunului din fruntea sa e... la nebuni!! nu acolo unde se iau hotarari importante pentru tara !! :cry:
  10. DORO

    Raportul Tismaneanu

    Daca tu crezi ca nu are importanta... asta e... e opinia ta... Dupa mine, e un semn de ingrijorare, poate chiar varianta venirii unui vadim sau becali la conducerea tarii :cheer: devine o realitate... una sumbra, care ne va narui tot ce s-a construit pana acum... daca nici asta nu are importanta pentru tine, ma rog... e punctul tau de vedere si il respect... :cry: Deci... ai fi vrut sa-l vezi razand tinandu-se de burta la acest interviu ? Politica nu-ti permite sa iti exprimi parerile tale personale (care pot determina unele dintre deciziile viitoare)... e vorba despre ceea ce, de multe ori, Basescu uita...
  11. DORO

    Raportul Tismaneanu

    Atent ? Pai ma mir ca ai auzit ce a zis presedintele... poate doar daca citesti discursul in ziare... In privinta ideii acestui raport nu am obiectii... bine ai zis: declaratii OFICIALE... ca la parerile personale... doar daca esti mort poti sa ramai indiferent la acele scene de idiotenie facute de prm; nu uita ca au fost in plenul parlamentului !!! Daca erau pe scena teatrului Tzandarica, mai mergea... sunt cei care ne hotarasc prezentul si viitorul ! Ce poate fi mai rau de asta ? Era mai potrivit daca le ziceau invitatilor straini ca defapt a fost o piesa de teatru... sau au nimerit din greseala la sanatoriul de idei...
  12. DORO

    Arad

    Pai bine ca acum nu mai e ca inainte de 89 "Mocirlaca" :cheer: Fratele meu sta tot pe acolo... unde tramvaiul face curba catre "Voinicilor"... zona fain, linistita... aveam multe drumuri pe la blocurile de la Mioritza si... am lucrat pe la Cetate ! :cry:
  13. DORO

    Raportul Tismaneanu

    Nici unul dintre cei implicati in acest circ nu-mi este simpatic (mai ales WC tudor! :cheer: ) dar este ceva tipic atmosferei politice create in Romania: parlament plin de specii duse cu pluta... ne miram ca legile trec atat de greoi de aceste adunari infecte doar cand e vorba de salariile sau beneficiile lor... cat ai clipi, la foc automat ! Intre timp, pensionarii mor la cozile pentru medicamentele vitale sau la platirea taxelor catre stat !!! Va dati seama ce au gandit acei invitati straini la vederea circului initiat de pupatorul in *** al sotilor ceausescu... Ma-ntreb cat va mai trebui sa ne suporte urechile cretinitatile acestui clown pana il baga in camasa de fortza ! Ce se intampla daca altcineva debita porcarii din astea ? Defapt... daca va fi ales ca presedinte... e clar ca asistam la sfarsitul lumii :cry:
  14. DORO

    Arad

    Pai... pe net... ce mi-e Arad - Aradul Nou sau Arad - Detroit... aceeasi distanta !!! ;) Prin ce zona stai, monel ? :)
  15. DORO

    Arad

    Ce zici de un spart de coduri ale NASA pe net ?!? :ok: Eu stiu ce PUTEAI face singur in Arad... dar a trecut ceva timp de cand l-am lasat... Nu prea sunt de-ai nostri pe-aici... slabe sperante... :cheer:
  16. DORO

    volvo c30

    volvo c30
  17. DORO

    ford

    ford
  18. DORO

    Scolile din Romania - incotro ?

    Am ramas impresionat de ceea ce vad la stirile TV in ultimul timp despre nepasarea cu care se trateaza unele fapte deosebit de grave petrecute in scolile din Romania: agresiuni, profesori care vin bauti la ore (!), consum de droguri, fumatul in voie (chiar in fata scolii), politia zice ca nu-i treaba lor, profesorii zic ca totul e o exagerare, oare cine si cum ar putea macar reduce aceste fenomene care pur si simplu sperie pe majoritatea parintilor de elevi ? :( Pe ce se bazeaza acele clasificari ale scolilor in functie de periculozitate ? Daca sunt bazate pe niste intamplari reale si se stia de ele, de ce toata lumea s-a multumit sa priveasca de departe aceste fenomene, sa ia notite (poate) si sa faca niste statistici ? :crazy:" Trist, foarte trist... imi pare foarte rau pentru copiii din acele scoli ! :crazy:
  19. DORO

    Comunismul in Republica Moldova

    Mda... sau continuati sa vorbiti romaneste, facandu-le semne cu mainile "ca sa-nteleaga" boul... prin asta se vor simti ridiculizati si, enervati, probabil, isi vor aminti brusc de limba romana... vedeti, ar fi variante... :clapping:
  20. DORO

    CHAT part II

    Ma uitam pe poze... unde ati facut ultima intalnire ?
  21. DORO

    CHAT part II

    Ariana ! Ce placere sa te reintalnesc !!! :friends: Da, e super ca ati fost hotarati !! As vrea eu... nici macar nu stiu cum sa ajung anul viitor sa-mi vad parintii... greu cu concediile la astia! Poate cand voi avea intalnirea de la liceu...
  22. DORO

    CHAT part II

    Hey, am vazut poze cu intalniri dintre forumisti... super !! Felicitari !! Sincer, credeam ca vor ramane doar planuri... Pacat ca suntem atat de departe ! :friends: As fi venit si eu !
  23. DORO

    CHAT part II

    Busy in ultimul timp... cam rar pe net ;) Un prieten vechi al roportalului... incantat de cunostinta, Angel ! :friends:
  24. DORO

    CHAT part II

    Oooo yeaaaah ! Viu si sanatos tun ! :spiteful:
  25. DORO

    CHAT part II

    Bine v-am regasit ! Ma gandesc, tre' sa iau brad si ma intreb daca vom face poze cu ei, sa stiu daca se merita sa cumpar unul scump... :spiteful:
×