Sari la conținut
Forum Roportal

Învaţă să asortezi pantofii eleganţi uşor şi rapid: 5 principii simple

enrique00a

80 citiri

Tinutele elegante sunt o super alegere pentru multe ocazii, de la întâlniri de afaceri şi până la aniversări sau nunţi. Există ţinute elegante de zi, pe care le poţi purta la o zi de naştere în gradină sau la o cununie, dar şi astfel de ţinute pentru seara, ideale pentru ocazii precum o gală sau un botez.

Astfel, din garderoba ta nu trebuie să lipsească pantofii eleganţi, atât cu toc, cât şi fără toc, pe care să îi incluzi în zeci de ţinute de acest tip.

Iată câteva sfaturi simple pentru a asorta uşor şi rapid pantofii eleganţi. Descoperiti oferta emag la pantofi dama piele pentru acest sezon!

Pantofi stiletto pentru ţinute versatile

Pantofii de damă din piele de orice tip, cu toc cui, deseori denumiţi şi stiletto sunt ideali pentru a alcătui ţinute elegante şi feminine. Poţi alege pantofi de damă din piele ecologică sau naturală, cu toc cui mic, mediu său înalt, în nuanţele preferate, pe care să îi asortezi uşor cu o mulţime de piese vestimentare.

Modelele de pantofi stiletto merg de minune cu pantaloni evazaţi, blugi skinny, pantaloni de stofă conici, rochii midi sau mini, sacouri, dar şi cu fuste plisate sau salopete elegante. Dacă îţi doreşti un model de pantof versatil, pe care să îl porţi atât în ţinute elegante de zi, cât şi de seară, atunci modelul stiletto poate fi varianta câştigătoare. 

Pantofii eleganţi cu toc se pot purta indiferent de anotimp, în funcţie de cât de confortabil te simţi în ei. Pe timpul iernii, îi poţi asorta cu dresuri groase şi opace sau chiar cu şosete din materiale fine.

Pantofi de damă din piele fără toc şi compleuri

Pantofii de damă din piele fără toc vin în zeci de forme, culori şi modele. Poţi opta pentru pantofi de damă din piele tip loafers, cu talpa groasă, pantofi cu şireturi sau chiar modele cu vârf ascuţit şi inserţii.

Dacă îţi doreşti să alcătuieşti ţinute elegante fără tocuri, cu pantofi din piele ecologică, naturală sau velur, astfel de modele sunt perfecte. Le poţi asorta foarte uşor cu o mulţime de piese vestimentare, însă dacă vrei o ţinută gata în doi timpi şi trei mişcări, combina pantofii fără toc cu seturi elegante. Un compleu din tricot cu pantaloni evazaţi şi pulover cu decolteu în V merge de minune cu loafers, în timp ce compleurile cu sacou şi pantaloni conici se asortează uşor cu pantofi fără toc cu vârf ascuţit.

Balerini şi ţinute cu blugi sau rochii

Pentru ţinute elegante de primăvară, vară sau toamnă, poţi alege balerini cu talpa subţire, pe care să îi asortezi cu blugi. Ţinutele cu blugi skinny sau boyfriend şi tricouri lejere, cămăşi din satin sau malete subţiri se asortează perfect cu balerini. De asemenea, poţi alcătui ţinute cu balerini şi rochii diverse.

Nu ai nevoie de prea multe perechi de balerini în dulap pentru a realiza ţinute reuşite. Cu doar 2-3 modele clasice, în tonuri neutre, din piele naturală sau ecologică, poţi stiliza zeci de outfit-uri.

Pantofii eleganţi pot fi piesa de rezistenţă a unui outfit, atunci când îi asortezi cu atenţie şi bun-gust. Foloseşte sfaturile de mai sus ca sursă de inspiraţie pentru a alcătui outfit-uri reuşite cu diverse tipuri de pantofi eleganţi.

 


×