Sari la conținut
Forum Roportal
  • intrări
    197
  • comentarii
    9
  • citiri
    12020

Tigaia Tefal, nelipsită din orice bucătărie

enrique00a

122 citiri

Tigăile Tefal sunt cele mai recunoscute dintre mărcile de tigăi de bucătărie, destinate uzului casnic. Marca franceză se laudă cu o gamă foarte variată de tigăi și oale, pentru a răspunde tuturor tipurilor de cerințe: de la performanță, greutate și preț. Caracteristicile comune tuturor tigăilor și oalelor Tefal sunt faptul că sunt concepute pentru gătit în fiecare zi, nu necesită pregătire inițială și sunt foarte ușor de întreținut. Desigur, tigăile și oalele Tefal respectă toate garanțiile sanitare privind reglementările referitoare la materialele de acoperire care intră în contact cu alimentele.

 

8 mari avantaje ale tigăilor și oalelor Tefal

1.           Niciodată nu a fost mai ușor de gătit sănătos: puteți găti cu puțin ulei datorită proprietăților antiaderente ale acestor vase de gătit.

2.           Distribuție uniformă a căldurii: datorită construcției lor din aluminiu, tigăile Tefal garantează o distribuție uniformă a căldurii pentru o gătire perfectă.

3.           Comoditate: multe dintre oalele și tigăile Tefal sunt prevăzute cu mânere ergonomice și ușoare pentru o manevrare confortabilă și sigură.

4.           Compatibile cu diferite tipuri de foc: Tigăile și oalele Tefal sunt compatibile cu diferite tipuri de foc, inclusiv cu inducția. Unele serii de vase Tefal sunt chiar sigure la cuptor până la 175 ºC. Majoritatea seriilor de tigăi și oale Tefal sunt disponibile în marile supermarketuri sau în lanțurile de electrocasnice.

5.           Sunt foarte ușor de curățat: este suficient un burete de spălat vase moale și puțin detergent.

6.           Faceți economii: cel mai bun raport preț/calitate de pe piață.

7.           Încredere: Garanție, calitate aprobată în laboratoare.

8.           Varietate largă de dimensiuni și forme: marca Tefal oferă o gamă mare de tigăi și oale de gătit în diferite mărimi și forme pentru toate nevoile voastre de gătit, de la tigăi pentru o singură persoană la vase pentru o întreagă familie.

Descoperiti oferta Emag pentru tigai Tefal.

Îngrijirea recomandată pentru tigăile și oalele Tefal

Este indicat să citiți instrucțiunile de utilizare care însoțesc tigăile de prăjit Tefal pentru a înțelege mai bine caracteristicile și recomandările de îngrijire ale acestora. În felul acesta veți putea să vă păstrați vasele ca noi timp de mai mulți ani.

            Curățare: așteptați până când acestea ajung la temperatura camerei, evitați să treceți de la aragaz la chiuvetă fără ca vasele să se răcească.

            Temperatura de gătire: odată ce a fost atinsă temperatura potrivită, indicată de tehnologia Thermospot, puteți reduce temperatura. Toate tigăile antiaderente sunt concepute pentru a fi utilizate la o temperatură medie.

            Modul în care sunt păstrate va crește durata de viață a oalelor și tigăilor Tefal. Evitați să le loviți una de alta. De asemenea, evitați să tăiați legume sau alte alimente pe suprafețele antiaderente ale vaselor Tefal.

 

Despre marca Tefal

Născută la mijlocul anilor '50, tigaia Tefal a fost întotdeauna un brand legat de inovație care a popularizat vasele antiaderente în întreaga lume. Firma franceză Tefal, cunoscută pentru că este producătorul numărul 1 de ustensile de uz casnic, are în catalog mai multe familii de oale și tigăi Tefal. Garanția acestei mărci permite utilizatorilor săi să fie foarte mulțumiți de produsele sale, care au un preț mediu și un raport calitate/preț foarte ridicat. Toate vasele Tefal sunt proiectate și fabricate de marca franceză și sunt supuse unor teste de calitate riguroase, atât în ceea ce privește materialele, cât și performanțele și rezistența.

 

 

 

 

 


×