Sari la conținut
Forum Roportal
  • intrări
    197
  • comentarii
    9
  • citiri
    12048

Info incarcator laptop Asus

enrique00a

238 citiri

Info incarcator laptop Asus

Asus a devenit una dintre cele mai cautate marci de laptopuri din lume. Brandului taiwanez si-a castigat simpatizanti in intreaga lume datorita faptului ca notebook-urile produse de ei sunt fiabile, rezistente si foarte utile. Acestia au incercat tot timpul sa vina cu solutii foarte bune astfel incat sa se bata de la egal la egal cu competitorii din acest domeniu. 

Totusi, una dintre problemele pe care le are si acest brand este ca incarcatorul de laptop Asus sufera diferite defectiuni mecanice dupa mai multe functionari. Utilizatorii, din neatentie, aseaza notebook-ul in anumite pozitii care ii dauneaza si dupa o perioada, incarcatorul nu mai functioneaza cum trebuie. Odata ajuns la service, se constata ca acesta este rupt si trebuie inlocuit. Pentru a preintampina aceasta problema, producatorii au incercat de-a lungul anilor sa creeze un cablu mai rezistent care sa nu se rupa atat de usor, dar chiar si asa utilizatorii ar trebui sa se ingrijeasca mai mult de modul in care il folosesc. 

Poate cel mai important sfat cu privire la incarcatorul de laptop Asus este ca atunci cand il folosesti sa te asiguri ca pozitia acestuia nu este una nefireasca, in care cablul sa stea foarte indoit. Asadar, chiar daca stai in pat, in canapea sau la birou, cablul trebuie sa fie cat mai drept, mai ales in apropierea mufei, acolo unde s-au constatat cel mai multe leziuni. Pentru cei care se confrunta cu asemenea probleme, este bine de stiut ca un incarcator de laptop Asus nou costa in jur de 200 de lei, dar se poate opta si pentru incarcatoarele universale, care isi fac foarte bine treaba. Pretul acestora este mai mic.

In concluzie, indiferent de marca laptopului pe care o achizitonati, problema incarcatoarelor tine in mare masura de modul in care utilizatorul il foloseste. Cu mai multa grija, viata cablurilor poate fi mai de durata. 


×