Sari la conținut
Forum Roportal
  • intrări
    197
  • comentarii
    9
  • citiri
    11989

Laptopuri Dell Inspiron - Cele mai bune modele?

enrique00a

262 citiri

Laptopuri Dell Inspiron - Cele mai bune modele?

Dell este unul dintre cei mai buni producători de laptopuri și imprimante din lume. Dell Inspiron este una dintre “familiile” de laptopuri produse de această companie. Dell produce numeroase tipuri de laptopuri, de la cele de gaming (Alienware) și până la cele pentru business (Vostro).

Modelele Dell Inspiron sunt perfecte pentru activitățile zilnice, dar și pentru business. Inspiron are diverse serii și modele. În acest articol îți vom prezenta 3 dintre cele mai bune modele de laptopuri Dell Inspiron.

 

1.   Dell Inspiron G7 7790

Acesta este cel mai performant, dar și cel mai scump model de laptop Dell Inspiron din lista noastră. Cu un preț fabulos de 14.150 de lei, acest laptop are cel mai nou și cel mai performant procesor de pe piață: Intel Core i9.

Laptopul Dell vine cu chipset video de la nVIDIA, modelul GeForce RTX 2080 Max-Q. De asemenea, acest laptop are sistem de operare Windows 10. Memoria laptopului este de 16GB RAM și 512 GB SSD. Acest laptop este potrivit atât pentru gaming, cât și pentru business. Dacă ai nevoie de un laptop pentru activități uzuale, acest model este mult prea scump.

 

2.   Laptop Dell Inspiron 15 3583

Un alt laptop performant și cu un preț mai rezonabil este acest model. Poți achiziționa laptopul la un preț de 3500 de lei. În ceea ce privește procesorul și memoria, acest laptop excelează, având în vedere prețul său.

Are procesor de la Intel, varianta i7. De asemenea, memoria de 16 GB de RAM este perfectă și pentru activitățile mai solicitante. Poți deschide mai multe tab-uri în același timp fără să îți fie teamă că va da crash sau că va avea lag.

În ceea ce privește chipset-ul video, acesta este de la Intel UHD, nefiind cel mai performant de pe piață. Dacă ai nevoie de un laptop pentru grafică și design, acesta nu este potrivit. Ar trebui să optezi pentru un model care are chipset video de la nVIDIA GeForce. Acest laptop vine cu sistem de operare de la Ubuntu. Dacă ești obișnuit cu Windows, va fi un pic dificil să treci la un alt sistem de operare.

3.   Laptop DELL 15.6'' Inspiron 3593 (seria 3000)

Un alt laptop Dell Inspiron foarte performant este modelul 3593, seria 3000. Acest laptop are un procesor de la Intel, varianta i5. De asemenea, laptopul are chipset video de la nVIDIA, GeForce MX 230.

Este un laptop bun, perfect pentru business sau pentru activități uzuale. Are 256GB memorie SSD. Un avantaj al acestui laptop este că vine cu sistem de operare Windows 10. Placa video este dedicată, nu integrată. Astfel, este un laptop bun și pentru design sau grafică, dar nu la nivel profesionist.

Acestea sunt top 3 modele de laptop Dell Inspiron. Fiecare dintre aceste laptopuri are caracteristici bune, dar și dezavantaje. În funcție de nevoile tale, dar și de buget, alege un laptop care să ți se potrivească.

Laptopurile Dell Inspiron sunt unele dintre cele mai apreciate pentru performanțele lor, dar și pentru prețurile accesibile. Tu ce model de laptop Dell Inspiron alegi?

#laptop #laptopuri #dell #inspiron #modele #top


×